21.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Γκιουλέρ στη Γαλατά

Ο Σινάν Γκιουλέρ πήρε τη μεγάλη απόφαση κι άφησε τη Γαλατάσαραϊ για τη Φενέρμπαχτσε.

Ο 34χρονος διεθνής Τούρκος γκαρντ μέσω ενός γράμματος αναφέρθηκε στους λόγους που άφησε τη Γαλατά.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τα γράμμα του:

«Σήμερα γυρίζω μια νέα σελίδα στην ζωή μου και φεύγω από την Γαλατασαράι, στην οποία έπαιζα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όταν κοιτάζω πίσω, στις επιτυχίες, τις καλές και τις κακές στιγμές τις οποίες είχαμε μαζί τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο να φύγω από την Γαλατασαράι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την κοινότητα της Γαλατασαράι, που με υποστήριξε κάθε στιγμή όλα αυτά τα χρόνια.

Αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Φενέρμπαχτσε, αρχίζοντας από σήμερα. Οι πιο σημαντικές πτυχές της απόφασής μου ήταν η φιλοδοξία της Φενέρμπαχτσε να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης αυτά τα χρόνια και η μεγάλη αποφασιστικότητα με συνεχής επενδύσεις για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Για να είμαι ειλικρινής, αυτός ο στόχος και η νέα πρόκληση με έκαναν πολύ ενθουσιασμένο. Με την επέκταση της δομής, το να έρθω στην Φενέρ, ήταν η σωστή απόφαση για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Φενέρ και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για τις προσπάθειές τους, κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Ο κύριος στόχος μας για αυτό το καλοκαίρι, με τους συμπαίκτες μου στην εθνική, είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε καλά αποτελέσματα στο Ευρωμπάσκετ. Για να φτάσουμε τους στόχους μας, πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία και να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για το υψηλότερο επίπεδο. Γι' αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος που η μεταγραφή μου έγινε πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα».

Δείτε την εικόνα παρακάτω:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ