23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το αξέχαστο… ρεβεγιόν του Λου!

Πάνε 8 χρόνια, όταν ο Λου Γουίλιαμς έζησε τα πιο συναρπαστικά Χριστούγεννα της ζωής του, σε μια ιστορία που άφησε άφωνους όλους όσους την άκουσαν.

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων του 2011 και ο Λου έκανε βόλτα με το αμάξι του στις λεωφόρους της Φιλαδέλφεια, καθώς τότε ζούσε εκεί αγωνιζόμενος με την φανέλα των 76ers. Σταματώντας σε ένα φανάρι δεν μπορούσε να φανταστεί τι επρόκειτο να συμβεί. Ένας άντρας πλησίασε στο παράθυρό του, έβγαλε ένα όπλο και τον απείλησε, θέλοντας να τον ληστέψει. Ο Γουίλιαμς με απόλυτη ψυχριαμία κατέβασε το τζάμι και θύμησε στον επίδοξο ληστή ποιός είναι και τι έχει προσφέρει στους ανθρώπους της περιοχής.

Το... θάυμα των Χριστουγέννων φαίνεται πως έπιασε και ο ληστής ομολόγησε πως δε μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό που έτρεφε για εκείνον και όσα έκανε για την Φιλαδέλφεια. Έτσι, ζήτησε συγγνώμη και αποφάσισε να φύγει. Ωστόσο, ο νυν πάικτης των Κλίπερς φαίνεται πως ήταν για τα καλά σε χριστογεννιάτικο... mood και τον προσκάλεσε να μπει στο αμάξι και να πάνε να τον κεράσει ένα γεύμα. Έτσι κι έγινε. Ο Λου έφαγε με τον επίδοξο ληστή του στα ΜακΝτόναλτς συζητώντας για τα προβλήματα της περιοχής.

Παραμένει ίσως η πιο... τρελή χριστουγεννιάτικη ιστορία παίκτη του NBA, που μάλλον κάποτε πρέπει να γίνει ταινία!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ