21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «αντίο» του Εσπέρου στον Αναστασάτο

Ο Κώστας Αναστασάτος έφυγε από τη ζωή και ο Έσπερος Καλλιθέας τίμησε με το δικό του τρόπο, τη μνήμη μίας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητές του, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση και δείχνοντας την εκτίμηση στην προσφορά του στο σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Σε ηλικία 81 ετών "έφυγε" από κοντά μας ο "Κωστάκης" Αναστασάτος. Τίμησε όσο λίγοι τον ΕΣΠΕΡΟ, τόσο σαν καλαθοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής. Βρισκόταν κοντά στην ομάδα και τους παλιούς συναθλητές του και έδινε πάντοτε το "παρών" στις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Ο Κώστας Αναστασάτος γεννήθηκε το 1937. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αρρένων Καλλιθέας και από την Ανωτάτη Εμπορική. Ξεκίνησε την καρριέρα του ως καλαθοσφαιριστής από την παιδική ομάδα μπάσκετ του ΕΣΠΕΡΟΥ στις αρχές της δεκαετίας του 1950 και την τελείωσε, στον ΕΣΠΕΡΟ πάντοτε, το φθινόπωρο του 1966, στα μπαράζ της Β' κατηγορίας Κέντρου στον "Τάφο του Ινδού". Οι αγώνες εκείνοι οδήγησαν την ομάδα μας στην Α' κατηγορία. Ο Κώστας είχε ήδη ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του ως προπονητής, αφού βοήθησε εκείνη τη χρονιά τον ΕΣΠΕΡΟ τόσο από τον πάγκο όσο και από τη θέση του πλέη-μέηκερ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ