24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… έριξαν στο ποδοσφαιράκι (pics)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άδραξαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στα γραφεία του κεντρικού χορηγού της «πράσινης» ΚΑΕ.

Το «τριφύλλι» και ο ΟΠΑΠ ανανέωσαν για ακόμα ένα χρόνο τη συνεργασία τους, με τη μορφή χορηγίας, και ο Αργύρης Πεδουλάκης με τους παίκτες του βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (08/10) στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού, για την επίσημη παρουσίασή της. Οι «πράσινοι» χαλάρωσαν εκτός παρκέ παίζοντας επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, ενώ δώρισαν στον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο οποίος τους υποδέχθηκε, μία φανέλα με το όνομά του.

 

«Για εμάς ο ΟΠΑΠ ήταν το μοναδικό κομμάτι του κράτους που ήταν ανταποδοτικό και αποτέλεσε το κύτταρο που αναγέννησε τον ελληνικό αθλητισμό. Η κοινωνική προσφορά του ταυτίζεται με τον Παναθηναϊκό. Οι ακαδημίες με αυτισμό και καρότσι, αλλά και όλα τα παιδιά με ιδιαιτερότητες πρέπει να έχουν μια ευκαιρία. Αυτοί είναι οι ήρωες της ζωής», ανέφερε στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης της χορηγίας ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο αρχηγός, Νικ Καλάθης, επεσήμανε από την πλευρά των παικτών: «Είμαστε ευχαριστημένοι για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ εντός κι εκτός παρκέ. Εδώ και δεκαετίες o ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης του ελληνικού αθλητισμού. Έχουμε συνδυάσει τη συνεργασία με τίτλους στην Ελλάδα κι ελπίζω να πάμε καλά στην Ευρωλίγκα και να κάνουμε φέτος το βήμα παραπάνω».

Δηλώσεις έκανε και ο Οδυσσέας Χριστοφόρου: «Υποδεχόμαστε τον νταμπλούχο Ελλάδας με μεγάλη χαρά. Είναι η τέταρτη διαδοχική χρονιά που πορευόμαστε μαζί με το μεγαλύτερο μπασκετικό brand στην Ελλάδα και εκ των μεγαλύτερων στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός άρχισε με νίκη στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα ενισχύθηκε με μεταγραφές και ελπίζω το "Πάμε Στοίχημα" να της φέρει τύχη. Κοινή μας αξία είναι η βελτίωση του αθλητισμού και η βοήθεια στην κοινωνία. Είμαστε υπερήφανοι που ο Παναθηναϊκός έχει βοηθήσει στις δράσεις μας. Είναι δίπλα μας σε όλες τις ενέργειες. Καλή τύχη κι ελπίζω η συνεργασία μας να συνδυαστεί με επιτυχίες».

  

Το παρών στην παρουσίαση έδωσε και ο γενικός διευθυντής του ομίλου DPG, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ για την επιτυχημένη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ. Μαζί έχουμε κατακτήσει τίτλους κι ελπίζω να κάνουμε και άλλα βήματα στις επιτυχίες. Τοποθετήσαμε το "cube" (τετράγωνος πίνακας) για τον κόσμο, αλλά και για τη διαφήμιση. Αυτή η συνεργασία θα είναι πολύ σημαντική και εκτός παρκέ. Έχουμε αρχίσει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για τα παιδιά με αυτισμό, ενώ ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει και την ομάδα ΑΜΕΑ με αμαξίδιο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία, δύναμη και μεγαλύτερες επιτυχίες στον Παναθηναϊκό και τον ΟΠΑΠ».

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ