15.6 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Το ένστικτο δολοφόνου και το… τρολάρισμα (vids+pics)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν την ανατροπή απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς και ζουν πλέον ημέρες… 2001, οπότε είχαν προκριθεί για τελευταία φορά στους τελικούς της Ανατολής στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι Βοστωνέζοι «σκούπισαν» με 4-0 τους Ιντιάνα Πέισερς στον πρώτο γύρο και στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου έκαναν το «μπρέικ» στο «Fiserv Forum». Έδειχναν ασταμάτητοι, αλλά τα «ελάφια» κυριάρχησαν στα επόμενα τέσσερα ματς και με 4-1 νίκες πέρασαν στους τελικούς και περιμένουν, τώρα, να μάθουν τον αντίπαλό τους. «Είναι κάτι φανταστικό. Ήρθαμε αποφασισμένοι κι έτοιμοι, δεν πήραμε το παιχνίδι στα χαλαρά και κάναμε τη δουλειά μας. Αμυνθήκαμε καλά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και τελειώσαμε τη σειρά. Στο πρώτο ματς δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Στη συνέχεια εμφανιστήκαμε με διαφορετική προσέγγιση, με ένστικτο δολοφόνου και πήραμε τέσσερις νίκες», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

Στην άλλη ημιτελική σειρά της Ανατολής, οι Τορόντο Ράπτορς προηγούνται με 3-2 νίκες απέναντι στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, αλλά ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν προτιμά κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο στους τελικούς. «Τόσο οι Ράπτορς όσο και οι Σίξερς είναι καλές ομάδες. Όποιος και να είναι αντίπαλος θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, εάν συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα θα είμαστε μια χαρά», συμπλήρωσε ο «Greek Freak».

 

Το τέλος του παιχνιδιού, στο «Fiserv Forum», βρήκε τους Μιλγουόκι Μπακς να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους, αλλά και να… τρολάρουν τον Πολ Πιρς, ο οποίος θεωρούσε δεδομένη την πρόκριση των «Κελτών».

Στο… στόχαστρο βρέθηκε και ο Αλ Χόρφορντ, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν βλέπει κάποια ομάδα να μπορεί να τους κερδίσει σε σειρά εφτά αγώνων, αλλά διαψεύστηκε από τα «ελάφια», που αναρωτήθηκαν μέσω Twitter: «Να συνεχίζουμε να παίζουμε;». Φυσικά, δεν πήραν απάντηση από τον 32άχρονο φόργουορντ/σέντερ των Μπόστον Σέλτικς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ