27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το “άλλοθι” Μίχαλος

Ο Νίκος Μίχαλος επιβεβαίωσε ότι στο συμβόλαιό του υπήρχε όρος που έδινε στον Πανιώνιο τη δυνατότητα λύσης μέχρι 31/12. Δεν θέλησε να δημιουργήσει περισσότερες εντυπώσεις απ' όσες δημιούργησε από μόνη της η περίεργη απόφασ του Πανιώνιου. Ούτε καν στάθηκε στο ότι θεωρώντας ότι υπήρχε καλή πίστη και αμοιβαία εκτίμηση, δεν κάθισε να... ξεψαχνίσει το χαρτί όταν με λαχτάρα το υπέγραφε για να βοηθήσει τον κοινό στόχο, και φέτος.
Δεν στάθηκε ούτε στο ότι ξαφνικά καθαιρέθηκε από αρχηγός. Δεν στάθηκε ούτε στο ότι του έκοψαν τον μισθό στο μισό, τυπικό μισθό που έτσι κι αλλιώς δεν του πρόσφερε τα προς το ζην, τα έχει κάνει τα κουμάντα του.
Σε πολλά δεν στάθηκε ο Μίχαλος όταν έμαθε ότι δεν θα συνεχίσει στον Πανιώνιο. Με την λιτή του δήλωση αποχαιρετισμού έδειξε ότι συνεχίζει να παθιάζεται για τη σωτηρία του Πανιώνιου, έστω κι αν αποφασίστηκε να μην ιδρώσει άλλο γι' αυτήν. Παρότι κατάλαβε ότι έπρεπε να αποτελέσει το άλλοθι για πολλούς και πολλά που έχουν κρατήσει τον Πανιώνιο σε μια νίκη σε εννέα αγώνες. Αλλοθι για τους... ήρωες, άλλοθι και γι' αυτούς που άκουγαν και εκτελούσαν εντολές χωρίς ποτέ να πουν γνώμη και να ρισκάρουν τη θέση που ξαφνικά τους προσφέρθηκε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ