18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τούρκογλου: «Ο Αταμάν φοβάται να ασκήσει κριτική στη Euroleague»

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου, συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω του στη σημερινή συνέντευξη τύπου, καθώς άφησε αιχμές για τον Εργκίν Αταμάν υποστηρίζοντας ότι αρνείται να ασκήσει κριτική στην Euroleague ενώ παράλληλα κάνει διαρκή «πόλεμο» στην ομοσπονδία της γειτονικής χώρας.

Οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν φαίνεται να διανύουν την καλύτερη τους περίοδο με τον Χέντο Τούρκογλου να «πετάει» τα βέλη του στον μοναδικό Τούρκο προπονητή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Euroleague o οποίος είναι ο τεχνικός της Αναντόλου Εφές, Εργκίν Αταμάν: «Θα ήθελα να αναφερθώ σε έναν φίλο, που μας εκπροσωπεί, ως ο μοναδικός Τούρκος προπονητής στην Euroleague. Ψάχνει ευκαιρίες να ασκήσει κριτική στην τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ. Ο ίδιος φίλος δεν κριτικάρει την Euroleague, γιατί φοβάται πως θα τιμωρηθεί.

Μην φοβάσαι, κάνε κριτική και θα πληρώσουμε εμείς. Καταλάβαμε πως αυτός ο φίλος στην ουσία μας επαινούσε, χωρίς να το θέλει. Η Euroleague, για την οποία δεν βαριέται ποτέ να λέει καλά λόγια, πήρε 10 μέρες μετά από εμάς την απόφαση που πήραμε στις 11 Μαΐου. Αυτός ο φίλος δεν θα έπρεπε να φοβάται τόσο πολύ τα χρήματα» ήταν τα λόγια του Χέντο Τούρκογλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ