16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τούρκογλου:«Ξέρω ποιοι θέλουν να βλάψουν την εθνική και δεν θα τους αφήσω»

O Πρόεδρος της Τούρκικης Ομοσπονδίας,Χινταγιέτ Τούρκογλου,στάθηκε στην αποθέωση που γνώρισαν οι αθλητές της Εθνικής Τουρκίας από τους φιλάθλους,για την προσπάθεια τους στον αγώνα απέναντι στο φαβορί του τουρνουά,την Ισπανία,που εν τέλει επικράτησε με 73-56,αλλά μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλούν τα όσα είπε αναφορικά με ορισμένα άτομα που θέλουν να βλάψουν την εθνική.Αρχικά,δήλωσε ότι:"Δεν πετύχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά νομίζω ότι οι αθλητές μας πέτυχαν κάτι σημαντικότερο: Μπήκαν στις καρδιές των φιλάθλων της Τουρκίας",για να συμπληρώσει: "Οι φίλαθλοι ήταν περήφανοι για αυτούς και τους αποθέωσαν. Ως πρώην αθλητής και εν ενεργεία Πρόεδρος, είμαι περήφανος για αυτούς τους αθλητές. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε το μέλλον του τουρκικού μπάσκετ, αφού η ομάδα είχε νέα παδιά που θα κουβαλήσουν για χρόνια την εθνική και τις ομάδες τους". Στην συνέχεια ο Τούρκογλου προχώρησε σε δηλώσεις που δείχνουν ότι στο εσωτερικό της ομοσπονδίας και όχι μόνο,δεν είναι όλα ρόδινα, λέγοντας ότι: 

"Ξέρω ποιοι θέλουν να βλάψουν την εθνική. Όλοι θα δώσουν εξηγήσεις. Όσο βρίσκομαι εδώ δεν θα αφήσω κανέναν να βλάψει την εθνική ομάδα, τους παίκτες και τους προπονητές. Δεν θα το αφήσω ως πρόεδρος. Είδαμε διάφορες αντιδράσεις που δεν χρειαζόντουσαν. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα επειδή οι σφυγμοί είναι υψηλοί. Όταν τελειώσει το τουρνουά όμως όλοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

Ως Πρόεδρος βρίσκομαι εδώ για το καλό της ομάδας. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας και πρέπει να τα εμπιστευτούμε. Ως Ομοσπονδία θα είμαστε πάντα μαζί τους. Στόχος μας είναι να φέρουμε το τουρκικό μπάσκετ στην κορυφή, τόσο σε επίπεδο συλλόγων όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ