26.6 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Τουτζιαράκης ο… έκτος στον Προμηθέα

Κάθε ρεκόρ... άμεσης δράσης είναι έτοιμος να καταρρίψει ο Προμηθέας προχωρώντας σε τρεις ανανενώσεις και τρεις μεταγραφές, με τελευταία αυτή του Σταύρου Τουτζιαράκη.

Αρχίζοντας από τις προσθήκες, αυτή του Γιάννη Δημάκου έχει ήδη ανακοινωθεί, του Χρήστου Σαλούστρου έχει οριστικοποιηθεί και του Σταύρου Τουτζιαράκη πλέον μπορεί να θεωρείται οριστική. Απαντες με διετή συμβόλαια και με τον 29χρονοσέντερ να εξαργυρώνει το πολύ καλό πρωτάθλημα που έκανε με τη φανέλα της Κύμης με μια καλή μεταγραφή.

Στις ανανεώσεις, ο Νίκος Γκίκας που εξελίχτηκε πέρυσι στο... κουμάντο της ομάδας θα συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια στον Προμηθέα, ενώ ίδιας διάρκειας είναι και τα νέα συμβόλαια που θα υπογράψουν άμεσα ο Πέτρος Γερομιχαλός και ο Δημήτρης Γκραβάς.

Κάπως έτσι, λίγες μέρες μετά την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Μάκη Γιατρά, οι Πατρινοί εδραιώνουν έναν ελληνικό κορμό έξι παικτών σε καλές ηλικίες, όπως είχαν εξαγγείλει και θα κινηθούν με... την ησυχία τους που σημαίνει με μεγάλη προσοχή στην επιλογή των ξένων, οι οποίοι σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο Γιατράς σε συνέντευξή του στο basketa.gr αναμένεται να είναι πέντε στο ξεκίνημα και  να μην εξαντληθεί το δικαίωμα των έξι. 

Ολους αυτούς, θα τους πλαισιώσουν και δύο νεαροί από την εφηβική ομάδα, ενώ λογικά θα υπάρξει και κάποια άλλη προσθήκη πιο έμπειρου παίκτη, ανάλογα με τις ανάγκες που θα διαπιστωθούν στην πορεία και στην εξέλιξη του αρχικού σχεδιασμού.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ