21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τουτζιαράκης: «Έχουμε καλή ψυχολογία»

Τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τελευταία τον Προμηθέα Πατρών δεν επηρεάζουν ψυχολογικά τους παίκτες του, όπως τόνισε ο Σταύρος Τουτζιαράκης.

Οι παίκτης του Μάκη Γιατρά θα υποδεχθούν το Σάββατο (17/03, 16.30) στο «Δημήτρης Τόφαλος» τα Τρίκαλα BC, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με το Μίλαν Μιλόσεβιτς να έχει τεθεί εκτός αποστολής, ενώ είναι αμφίβολος είναι ο Μοχάμεντ Φαγέ. Εάν ο Σενεγαλέζος φόργουορντ/σέντερ καταφέρει να δώσει το παρών και συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα, θα «κοπεί» ένας εκ των υπόλοιπων διαθέσιμων παικτών (Γκίκας, Χολ, Σκούφης, Δημάκος, Σανδραμάνης, Σαλούστρος, Λίποβι, Γκάτζιος, Γερομιχαλός, Μαντζούκας, Τουτζιαράκης και Έλις).

«Τα Τρίκαλα έκαναν κάποιες μεταγραφές και, πλέον, παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή οπότε θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα στην αντιμετώπισή τους. Εμείς από την πλευρά μας πετύχαμε ένα σπουδαίο "διπλό" στο παιχνίδι με την Κύμη, το οποίο, όμως, για να έχει αντίκρισμα θα πρέπει να κερδίσουμε και τα Τρίκαλα. Παρά τα προβλήματα με τους τραυματισμούς των Φαγέ και Μιλόσεβιτς, έχουμε καλή ψυχολογία και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε τη στήριξη των Πατρινών φιλάθλων να μας δώσουν ώθηση για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ο 30χρονος σέντερ.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή τους από τον Προμηθέα Πατρών ενημερώνουν πως: «Στη διάρκεια του αγώνα με τα Τρίκαλα και στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας ανάπτυξης δράσεων που συνδέονται με την κοινωνική προσφορά, η ΚΑΕ Προμηθέας και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας θα συγκεντρώσουν στην είσοδο του «Τόφαλος» αγαθά που θα προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης. Παρακαλούνται οι φίλοι του μπάσκετ να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται είτε ηλεκτρονικά μέσω Viva.gr είτε το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία ΚΑΕ Προμηθέας (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και από νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας στα εκδοτήρια του «Τόφαλος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ