21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τους πήγε… για φαγητό μετά τον αποκλεισμό!

Μία ιστορία, που δείχνει ξανά τους λόγους, για τους οποίους ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραμένει κορυφαίος τεχνικός στην Ευρώπη, αποκάλυψε ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, με τους παίκτες της Φενέρ να περιμένουν προπόνηση μετά τον αποκλεισμό από την Εφές, αλλά τελικά να πηγαίνουν... σε πολυτελές εστιατόριο.

Στις 14 Φεβρουαρίου αυτού του έτους και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Φενέρμπαχτσε πήρε... διαζύγιο από τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Τουρκίας. Είχε φροντίσει για αυτό η Αναντολού Εφές, με τον Εργκίν Αταμάν να απαντά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που του γύρισε την πλάτη, με μία σπουδαία εμφάνιση εκ μέρους των παικτών του, σε μία νίκη-πρόκριση όπου οφείλεται εν πολλοίς η κατάκτηση του τροπαίου, λίγες μέρες μετά.

Οι παίκτες της Φενέρ, απογοητευμένοι, περίμεναν τα «γκάζια» του Σέρβου τεχνικού. Κάθε άλλο! Αυτός τους έκλεισε τραπέζι σε ένα πολυτελές εστιατόριο της Πόλης, καλώντας τους ίδιους και τις οικογένειές τους, με σκοπό την αποφόρτιση, μετά την απογοήτευση του αποκλεισμού.

Την ιστορία αυτήν αποκάλυψε ο Τζένεραλ Μάνατζερ της Φενέρ, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, ο οποίος ανέφερε σε ιταλικό Μέσο Ενημέρωσης, ότι «χάσαμε από την Εφές στο Κύπελλο και παίκτες περίμεναν μία σκληρή προπόνηση για την επόμενη ημέρα. Τους περίμενε, όμως, μία μεγάλη έκπληξη, αφού ο Ζέλικο έκλεισε ένα πολυτελές εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη και κάλεσε τους παίκτες, το staff και τις οικογένειές τους, για να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά. Δεν έγινε προπόνηση, γιατί ήταν η στιγμή για να γίνουν πιο δυνατοί οι δεσμοί όλων στην ομάδα».

Κάπως έτσι, πάντως, φαίνεται πως ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε έξοδο από τη διαφαινόμενη αγωνιστική κρίση. Αυτό αποδεικνύεται, από το γεγονός ότι έκτοτε η Φενέρ μετρά μόνο νίκες σε πέντε αγώνες, με πειστικές εμφανίσεις, τρεις για το πρωτάθλημα Τουρκίας και δύο για την Ευρωλίγκα, δείχνοντας να είναι πια «καβάλα στο άλογο» για την πρωτιά στην εγχώρια διοργάνωση και το πλεονέκτημα έδρας στην άλλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ