23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τουρνουά Αγάπης… με Ηρακλή

Η... παράδοση του Τουρνουά Αγάπης του Πολυγύρου συνεχίζεται, με τον Ηρακλή, το Πευκοχώρι και το Ανατόλια να προσφέρουν ένα δυνατό διήμερο στην Χαλκιδική.

Προορισμός... Πολύγυρος για το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου (φώτο), με την ομάδα να διοργανώνει το 4ο Τουρνουά Αγάπης, με σπουδαίο φιλανθρωπικό σκοπό. Στο κάλεσμα της ομάδας της Χαλκιδικής, πάντως, ανταποκρίθηκαν ομάδες με επιδιώξεις στην κατηγορία, όπου παίζουν.

Ο Ηρακλής και το Πευκοχώρι διεκδικούν πορεία πρωταθλητισμού σε Α2 και Β' Εθνική αντίστοιχα, ενώ το Ανατόλια είναι πάντοτε μια ανταγωνιστική ομάδα, με σημαντικές βλέψεις στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Πλην της κοινωνικής σημασίας του τουρνουά, επομένως, οι φίλαθλοι της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μερικά δυνατά τεστ των τεσσάρων ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με την συμμετοχή του Ηρακλη φέτος το 4ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγάπης που θα διοργανωσει ο ΑΟΠ την Παρασκευή 28 και Σαββατο 29 Σεπτεμβριου. Μαζί με τον Ηρακλή μας τιμουν με την παρουσία τους η Ευρωπη 87 Πευκοχώρι και το ΣΑΑΚ Ανατολια. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει αναλυτικη ενημέρωση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ