22.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τουπάν στο Basketa.gr: “Ανυπομονώ για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό”

Ο Αξελ Τουπάν δυσκολεύτηκε να σκοράρει από το κέντρο του γηπέδου (για τις ανάγκες της Ευρωλίγκας) και χρειάστηκε τη βοήθεια του Μιχάλη Καλαβρού για να μπορέσει να βρει τη σωστή καμπύλη του σουτ. Ομως λίγο αργότερα έδειξε ότι έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον του και όπως αποκαλύπτει στο Basketa.gr σε αυτό βοήθησαν πολύ ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης με τον τρόπο που υποδέχτηκαν ως αρχηγός και υπαρχηγός τους νέους ξένους.

Αναλυτικά η συνέντευξή του: 

  • Τα πρώτα συναισθήματα εν' όψει της σεζόν που αρχίζει ;

“Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες. Γνωρίζω καλά ότι είμαι σε μια ομάδα που ο στόχος της είναι τα τρόπαια και να νικήσει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί"

  • Η συνύπαρξη με συμπαίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης και πως σας υποδέχθηκαν ;

"Δεν είναι μόνο ηγέτες στο γήπεδο, αλλά πραγματικοί τζέντλεμαν. Μας έχουν σταθεί από την πρώτη στιγμή και είναι απόλαυση να συνεργάζεσαι μαζί τους. Εχουμε να μάθουμε πολλά δίπλα τους, από την εμπειρία τους αλλά και από τις ηγετικές τους ικανότητες και είναι πολύ σημαντικοί για μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί"

  • Τι ξέρεις για τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ;

"Το πρώτο πράγμα που έμαθα όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό ήταν η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και είναι λογικό να περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη συνάντηση. Είχα δει παλαιότερα στιγμιότυπα στην τηλεόραση αλλά είμαι βέβαιος ότι είναι εντελώς διαφορετικά από κοντά"

  • Η πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας είναι εφικτός στόχος ;

"Σαφώς και μπορούμε να πάμε στο φάιναλ φορ είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, απλά ακόμα είναι η αρχή της σεζόν και χρειάζεται λίγος χρόνος. Μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε μόλις έναν μήνα μαζί .Ομως ναι μπορούμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ".

  • Τι να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού από τον Αξελ Τουπάν ;

"Οπωσδήποτε πολύ καλή άμυνα, αρκετά καλό σουτ, και σίγουρα έναν καλό και ομαδικό συμπαίκτη. Γενικά μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα στο γήπεδο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ