19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τουπάν: «Παιχνίδι ζωής και θανάτου»

Ο Αξέλ Τουπάν δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, η οποία να υπενθυμίσουμε ήταν και η πρώην ομάδα του. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν τραυματίας, αλλά τώρα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Τουπάν χαρακτήρισε τον αυριανό (29/3) αγώνα "μεγάλο παιχνίδι" και πρόσθεσε: "Και ο ι δύο ομάδες μπορούν να προκριθούν στα play off της Ευρωλίγκας, οπότε είναι ένας αγώνας ζωής και θανάτου και γι' αυτούς και για εμάς. Δεν μπορούσα να παίξω στον πρώτο γύρο, αλλά αύριο θα είναι σαν τελικός και θα είμαι εκεί".

Η σημασία του αγώνα πάντως δεν προκαλεί άγχος στον Ολυμπιακό όπως εξηγεί: "Όχι, δεν υπάρχει άγχος. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά έχουμε την εμπειρία, έχουμε παίξει σε τέτοια παιχνίδια κι αυτό είναι ένα από αυτά. Πρέπει να το προσεγγίσουμε καλά, να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα είμαστε εντάξει".

Ο Τουπάν αναγνώρισε πως η ομάδα "δεν έχει παίξει και το καλύτερό της μπάσκετ το τελευταίο διάστημα" και συνέχισε: "Διανύσαμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Είχαμε μια εξαιρετική εβδομάδα προπονήσεων και τώρα έχουμε μπροστά μας αυτά τα δύο παιχνίδια που είναι σημαντικά. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τις δυσκολίες που είχαμε τις προηγούμενες εβδομάδες και να παίξουμε όπως πρέπει".

Ποιο είναι το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού; "Να γεμίσει το ΣΕΦ! Να είναι εκεί και να μας στηρίξει όπως ξέρουμε πως μπορεί!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ