25.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός ο Ντέιβις!

Δυσάρεστα τα νέα από το ιατρικό τιμ των Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς μετά την επανεκτίμηση του τραυματισμού του Άντονι Ντέιβις πάρθηκε η απόφαση να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 4 βδομάδες.

Την περασμένη βδομάδα το άλλο... μισό του Λεμπρόν Τζέιμς στους Λέικερς, Άντονι Ντέβις τραυματίστηκε στον δεξιό αχίλλειο τένοντα και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αποχή από τα παρκέ για περίπου 2-3 βδομάδες.

Τελικά όμως άλλαξε το χρονοδιάγραμμα του ιατρικού επιτελείου των πρωταθλητών, καθώς όπως ενημέρωσε ο τεχνικός Φρανκ Βόγκελ ο Αμερικανός all star παίκτης άλλαξε η εκτίμηση και θα παραμείνει στα... πιτς για τουλάχιστον έναν μήνα, κάτι που σημαίνει ότι οι Λέικερς θα πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύψει προσωρινά το κενό ώστε να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της Δύσης.

Αυτή εξέλιξη σηματοδοτεί και την απουσία του Άντονι Ντέιβις από το φετινό All Star Game στην Ατλάντα στις 7 Μαρτίου όπου ήταν αρκετά πιθανό να επιλεχθεί από τον «αρχηγό» της Δυτικής Περιφέρειας και καλό του φίλο Λεμπρόν Τζέιμς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ