17.6 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Τον χαιρέτησε, τον… αντέγραψε, αλλά δεν τον κέρδισε (vids+pics)

Στα χνάρια του Στεφ Κάρι πατάει ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά ματς στο ΝΒΑ με τουλάχιστον 25π. και έγινε ο πρώτος ρούκι μετά το Στεφ Κάρι που καταφέρνει κάτι ανάλογο.

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είχε φθάσει στα πέντε το 2010. Ο 19χρονος γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς έχει ήδη τέσσερις αναμετρήσεις με τουλάχιστον 25π. και θα έχει την ευκαιρία να τον «πιάσει» στο επόμενο ματς των «Τεξανών», απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς (17/01, 03.30). Οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι στο «American Airlines Center», με το Στεφ Κάρι να «σταματάει» στους 48π. με 11/19 τρίποντα και το Σλοβένο να έχει 26π. Πριν από το τζάμπολ, μάλιστα, ο 30χρονος γκαρντ πήγε στον πάγκο των γηπεδούχων και τον χαιρέτησε.

 

Ο Λούκα Ντόντσιτς μπορεί να είδε τους «Μαβς» να χάνουν από τους πρωταθλητές, ο ίδιος όμως κέρδισε την πρώτη θέση στο ημερήσιο Top 10 του ΝΒΑ. Διπλή παρουσία έχει ο Μπράντλεϊ Μπιλ, στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/01) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού συμπεριλήφθηκαν και οι Μπράντον Ίνγκραμ, Τζον Κόλινς, Κάιλ Κούζμα, Νταμιάν Λίλαρντ, Μάικ Μουσκάλα, Άλεκ Μπερκς και Τζοέλ Εμπίντ.

https://www.youtube.com/watch?v=_5JStrC8CPg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ