20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τον λένε Καλογερόπουλο… και επέστρεψε! (pic)

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος είναι και πάλι στις εθνικές κατηγορίες, με το πρότζεκτ της Kalamata BC να τον πείθει να πει το «ναι» και τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει τη συμφωνία.

Ο σοβαρός τραυματισμός πριν από ενάμιση περίπου χρόνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, που τον είχε αναγκάσει σε αρθροσκόπηση στο γόνατο του δεξιού ποδιού του, αποτέλεσε ένα μεγάλο πισωγύρισμα στην ίσως καλύτερη χρονιά της καριέρας του, φορώντας την φανέλα της Πεντέλης. Ο Έλληνας φόργουορντ, που είχε ξεκινήσει στο Μαρούσι του Βαγγέλη Αλεξανδρή και αγωνίστηκε, επίσης, σε Ιωνικό Νικαίας, Φιλαθλητικό, Ακάδημο και ΓΣ Μεσσήνης, αποχώρησε από τα Βόρεια προάστια τότε και γύρισε στην πόλη της καταγωγής του, την Καλαμάτα, αγωνιζόμενος στη Β' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον Δαϊκλή.

Η ώρα της επιστροφής του, όμως, έχει φτάσει με τον Καλογερόπουλο να λέει το «ναι» στην πρόταση, που του έκανε η Kalamata BC, δείχνοντας πως πιστεύει στην αγωνιστική του ανάκαμψη. Βρίσκεται, άλλωστε, στα 26 του χρόνια και οι συνθήκες είναι ιδανικές, με το σύλλογο να επιχειρεί πιο προσεκτικά «βήματα» για την καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες, αρχικά μέσω της Γ' Εθνικής. Οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Μεσσήνιο «άσο» και η πρώτη δυνατή τους μεταγραφή είναι γεγονός, με το Basketa.gr να σας έχει ενημερώσει με σχετικό του ρεπορτάζ.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Δημήτρη Καλογερόπουλο (1992, 1.98, 3-4). Καλωσορίζουμε, έτσι, ένα παιδί του μεσσηνιακού μπάσκετ στο σύλλογό μας, με παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί με το Μαρούσι στη Stoiximan.gr Basket League, όπως και στον Ιωνικό Νικαίας, την Πεντέλη, τον Φιλαθλητικό, τον Ακάδημο και τον ΓΣ Μεσσήνης, παίζοντας την περασμένη σεζόν στον Δαϊκλή.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη μία επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο με υγεία, στην νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας, με την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική.

Όλη η πόλη... μία ομάδα!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ