27.2 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Τολιόπουλος: “Όχι, δεν το σκέφτηκα”

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Άρη επί του Λαυρίου. Ο Έλληνας γκαρντ βγήκε μπροστά, σημείωσε 17 πόντους με 5/9 τρίποντα και η απάντησή του στην ερώτηση αν το σκέφτηκε καθόλου, δεν πρέπει να εξέπληξε κανέναν από όσους τον γνωρίζουν έστω και λίγο.

"Όχι, δεν το σκέφτηκα. Αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι καλός στο σουτ και πήρα τα σουτ", ήταν η απάντηση του Τολιόπουλου στην κάμερα της ΕΡΤ, για να προσθέσει αναφορικά με τον Άρη: "Ήταν κάτι που το χρειαζόμουν και το χρειαζόταν η ομάδα εκείνη τη στιγμή. Το θέμα είναι να φτάσουμε στο στόχο μας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο καλά και να κάνουμε καλές νίκες".

Στην ερώτηση αν αυτή η νίκη βοηθάει τον Άρη να νιώσει πιο άνετα σε ότι αφορά την παραμονή στην κατηγορία, ο Τολιόπουλος ήταν απόλυτος: "Σίγουρα έχουμε μια μικρή άνεση, αλλά ο στόχος του Άρη δεν είναι να είναι εκεί στην βαθμολογία ή να μείνει στην κατηγορία. Πρέπει να κοιτάει πιο ψηλά".

Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα στο σχεδόν γεμάτο και σήμερα "Αλεξάνδρειο": "Ήταν κάτι πουλύ ωραίο, μου αρέσει πολύ και μου βγήκε και στους πανηγυρισμούς. Χαίρομαι που μετά από τον Ολυμπιακό βρίσκομαι σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα με πολλούς οπαδούς".

Όσο για το Λαύριο; "Ήταν πάντα καλή ομάδα και είναι καλή ομάδα. Δεν αξίζουν να είναι στην κατάταξη στη θέση που βρίσκονται. Πιστεύω πως θα μείνουν. Έχει καλούς παίκτες και δουλεύουν σωστά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ