14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τολιόπουλος: Το συμβόλαιο με την ΑΕΚ και ο Άρης

Ο Σάββας Καμπερίδης επιθυμεί διακαώς να ξανακάνει παίκτη του Άρη τον Βασίλη Τολιόπουλο, αλλά υπάρχουν δύο προβλήματα. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τον υπολογίζει για μια θέση στη 12άδα της ομάδας. Υπό αυτές τις συνθήκες ο 24χρονος γκαρντ δεν μπορεί να φύγει από την Ένωση.

Παρ' όλα αυτά υπάρχει ένα θέμα με το χρόνο συμμετοχής του, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Τολιόπουλος θέλει να παίζει περισσότερο απ' όσο έπαιζε τη φετινή σεζόν, οπότε βρισκόταν μεταξύ εξέδρας και 12άδας, παίρνοντας κατά βάση λίγα λεπτά συμμετοχής. Στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου η θέση του βρίσκεται σε μια πεντάδα γκαρντ (Ζήσης, Γκίκας, δύο Αμερικανοί κι ο Τολιόπουλος), όπου λογικά θα παίζει λιγότερο απ' όλους. Κι αυτό είναι ένα κομβικό σημείο.

Αν ο Τολιόπουλος το αποδεχθεί και αποφασίσει να παλέψει για να κερδίσει περισσότερα λεπτά, θα μείνει στην ΑΕΚ. Αν δεν το αποδεχθεί, θεωρείται βέβαιο ότι θα πιέσει να φύγει. Και σε μια τέτοια περίπτωση είναι θέμα της ΑΕΚ πώς θα χειριστεί την περίπτωσή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ