26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Τολιόπουλος: “Ποιοτική η Αρμάνι Μιλάνο”

"Η Αρμάνι Μιλάνο είναι ποιοτική ομάδα και τώρα ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο", επεσήμανε ο Βασίλης Τολιόπουλος στα όσα είχε να πει στη Media Day του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα αύριο (5/1) στο ΣΕΦ.

"Είχαν πολλές λύσεις και τώρα πρόσθεσαν και τον Κουζμίνσκας που είναι πολύ ποιοτικός παίκτης", συνέχισε για να συμπληρώσει: "Τώρα θέλουμε εμείς να είμστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να κλείσουμε την εξαιρετική περιφέρεια που έχουν και να  δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στην επίθεση σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι".

Ο Έλληνας γκαρντ επεσήμανε πως "πάντα προσέχουμε στην άμυνα, αλλά η Αρμάνι έχει όντως πολλούς καλούς παίκτες στην περιφέρεια και θα χρειαστεί να γίνει δουλειά αμυντικά και από τους πέντε που θα βρίσκονται στο παρκέ σε κάθε περίπτωση. Είναι πιο πλήρης ομάδα πλέον, δεν έχει σχέση με τον πρώτο γύρο και δεν παίζει κανέναν ρόλο που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας".

Όσο για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα; "Είναι εξαιρετικό το ότι βρισκόμαστε στην κορυφή, στις πρώτες θέσεις. Μόνο που θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί εύκολα στην Ευρωλίγκα με τη μορφή που έχει, μπορεί να βρεθείς στην 6η ή 7η θέση, χωρίς να το καταλάβεις καλά καλά. Οι διαφορές σε νίκες - ήττες μεταξύ των ομάδων δεν είναι και τόσο μεγάλες".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ