18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τι Τζέι Μπρέι: Αποσύρθηκε στα 29 του (vids)

Ο Τι Τζέι Μπρέι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, λιγότερο από ένα μήνα αφότου έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ, στα 29 του, δεν θα συνεχίσει στα παρκέ. «Αποφάσισα να αποσυρθώ από το μπάσκετ. Αυτά τα τελευταία επτά χρόνια ξεπέρασαν τις πιο τρελές εμπειρίες και τα όνειρα που είχα. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και την Ευρώπη», ανέφερε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.youtube.com/watch?v=0x7kja8Qo6Y

Όπως πρόσθεσε: «Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, προπονητές, οπαδούς για το ταξίδι που είχαμε παρέα. Στις πιο μεγάλες νίκες, στις πιο σκληρές ήττες, στην καθημερινή σκληρή δουλειά και στις διπλές προπονήσεις φτιάξαμε ξεχωριστές αναμνήσεις και θα τις έχω στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για την επιρροή στο να γίνω αυτός ο παίκτης. Σας ευχαριστώ και για τις εμπειρίες που είχαμε εκτός παρκέ. Μάθατε σε εμένα μια νέα κουλτούρα και τρόπους ζωής».

https://www.youtube.com/watch?v=xpVaM0tL3h4

Ευχαρίστησε, επίσης: «Μεγάλο ευχαριστώ στην αρραβωνιαστικιά μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όσους με στήριζαν σπίτι και σε ολόκληρη τη διαδρομή προς τους στόχους και τα όνειρά μου. Όλα τα μηνύματα και τα τηλέφωνα σήμαιναν περισσότερα από αυτό που φαντάζεστε. Γνωρίζω πως δεν είναι εύκολο να ακολουθείς το μπάσκετ σε μια άλλη ήπειρο, αλλά είχα τη στήριξη όλου του κόσμου και με βοήθησε στις πιο δύσκολες στιγμές».

https://www.youtube.com/watch?v=KsiwnZAKo4o

Ο Τι Τζέι Μπρέι είχε υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πρασίνους», αλλά έπαιξε σε μόλις δώδεκα παιχνίδια της Basket League έχοντας κατά μέσο όρο 10,8π., 1,7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Αποφοίτησε το 2014 από το Πρίνστον και αγωνίστηκε, ακόμα, στην Ιταλία (Τραπάνι, Καζάλε Μονφεράτο), το Βέλγιο (Βρυξέλλες), τη Γερμανία (Ράστα Βέχτα, Μπάγερν Μονάχου), την Ισπανία (Σαραγόσα) και στη χώρα μας εκτός από τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας 2021, φόρεσε κι εκείνη του Κολοσσού Ρόδου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TJ Bray (@tjbray5)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ