25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τι Πειραιάς, τι… Χαλκίδα (vid)

Με σύνθημα «Θρύλε μην ξεχνάς, παντού είναι Πειραιάς» ο Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους του να δώσουν δυναμικό παρών στο «Τάσος Καμπούρης», στην πρεμιέρα του στη φετινή Ευρωλίγκα Γυναικών απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν την Τετάρτη (24/10, 19.00) στο κλειστό της Χαλκίδας το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, στον πρώτο αγώνα στην ιστορία τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Ο Γιώργος Παντελάκης και οι παίκτριές του περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, εξάλλου -όπως αναφέρουν και στο προωθητικό βίντεο που δημιούργησε ο Ερασιτέχνης- κανένας προορισμός δεν είναι μακρινός όταν πρόκειται για τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση: «Ο Θρύλος φιλοξενεί την Fenerbahce την Τετάρτη (24/10, 19:00) για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας "Τάσος Καμπούρης". Σκοπός του Ολυμπιακού είναι με τον κόσμο του στο πλευρό του, στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση, να πραγματοποιήσει την καλύτερη αρχή απέναντι στην ομάδα από την Τουρκία. Δείτε το κάλεσμα της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Θρύλου προς τους φίλους της ομάδας για την μεγάλη αναμέτρηση με την Fenerbahce»...

https://www.youtube.com/watch?v=1aEuJZEdPtA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ