33.7 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τι Λεμπρόν, τι Αντετοκούνμπο για Ντελαβεντόβα

Με τα πλέον εγκωμιαστικά λόγια μίλησε για ακόμα μία φορά ο Ματ Ντελαβεντόβα για το Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτή τη φορά τον συνέκρινε με το Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Αυστραλός γκαρντ υπήρξε συμπαίκτης με το «βασιλιά» στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και πλέον παίζει στους Μιλγουόκι Μπακς μαζί με τον 22άχρονο γκαρντ/φόργουορντ. Κατά την πρόσφατη παρουσία του στη Μανίλα, για την προώθηση του ΝΒΑ στην ασιατική χώρα, ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με αμφότερους τους παίκτες κι απάντησε πως και οι δύο είναι μοναδικοί, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής είναι ακόμα πολύ μικρός και… χωρίς ταβάνι αναφορικά με την εξέλιξή του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι και οι δύο μοναδικοί, παγκόσμιας κλάσης. Έπαιξα με τον Λεμπρόν, που είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο πλέον, ενώ ο Γιάννης είναι μόλις 22 ετών ακόμα. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά. Όμως, νομίζω πως η δίψα και το κίνητρο που έχουν είναι παρόμοια. Ξέρω πως ο Γιάννης θέλει να γίνει ο καλύτερος. Το να κερδίσει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη και να γίνει all star ήταν σημαντικά για αυτόν, αλλά θέλει ακόμα περισσότερα. Δεν θα μου κάνει έκπληξη να κερδίσει ξανά το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη, γιατί έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης κι αυτό είναι πραγματικά τρελό! Δεν πιστεύω πως έχει ταβάνι αυτό το παιδί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ