23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τι κάνει ο Πόποβιτς στο Ισραήλ (pics)

Τρεις παίκτες των Σαν Αντόνιο Σπερς αγωνίζονται στο Ευρωμπάσκετ 2017, σε Φινλανδία, Ρουμανία και Κωσταντινούπολη, αλλά ο Γκρεγκ Πόποβιτς ταξίδεψε στο Ισραήλ.

Ο προπονητής των «σπιρουνιών» δεν πήγε ούτε στο Ελσίνκι για το Ζοφρί Λοβέρν ούτε στην Κλουζ Ναπόκα για τον Πάου Γκασόλ ούτε στην Κωνσταντινούπολη για τον Ντάβις Μπέρτανς, παρά προτίμησε να βρεθεί στο Τελ Αβίβ για να παρακολουθήσει το συνεργάτη του στην τεχνική ηγεσία, Έτορε Μεσίνα. Ή, μήπως όχι;.. Ο ίδιος δήλωσε πως έδωσε το παρών στη «Menora Mivtahim Arena» για να παρακολουθήσει… παίκτες, με τον Ιταλό ομοσπονδιακό τεχνικό να αστειεύεται μαζί του, δηλώνοντας: «Ήταν πολύ ωραίο από τον Ποπ να βρεθεί εδώ και να δει το παιχνίδι. Θεωρώ ότι αυτό αποδεικνύει πως πραγματικά φοβάται τι θα αντιμετωπίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες από την Ιταλία. Για αυτό ήρθε, για να κάνει σκάουτινγκ!».

Ο 68άχρονος Πόποβιτς, πάντως, δεν έχασε την ευκαιρία για θερμό εναγκαλισμό με έναν πρώην παίκτη του, το Μάρκο Μπελινέλι, ο οποίος βρέθηκε στο Σαν Αντόνιο τη διετία 2013-2015.

  

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ