29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Τι έκανε ο Ουέστμπρουκ για μια πίτσα (vid)

Σκληρές διαπραγματεύσεις για ένα κομμάτι πίτσας είχαμε από το Ράσελ Ουέστμπρουκ, με νεαρό φίλαθλο των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Οι «βροντές» εξασφάλισαν την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, με τον 29χρονο γκαρντ πάντως να μην αγχώνεται πριν από το παιχνίδι για την έκβασή του. Χαλαρός στον πάγκο καθόταν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, όταν ακριβώς από πίσω του --στην κερκίδα της «Chesapeake Energy Arena»- αντιλήφθηκε πως καθόταν ένας πιτσιρικάς που απολάμβανε την πίτσα του.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν δίστασε να του προτείνει να του δώσει το παπούτσι του ώστε να του επιτρέψει να απολαύσει κι εκείνος ένα κομματάκι από την πίτσα, αλλά ο μικρός ήταν ανένδοτος. Πείστηκε μόνο όταν παρενέβησαν ο πατέρας του και ο αδερφός του, με το... ζόρι δηλαδή. «Μιλήσαμε, αλλά δεν δέχθηκε την ανταλλαγή», παραδέχθηκε χαμογελώντας μετά το τέλος του αγώνα στους εκπροσώπους του Τύπου o Αμερικανός γκαρντ, ενώ όταν ρωτήθηκε για το εάν θα προσπαθήσει κάτι ανάλογο ξανά στο μέλλον διευκρίνισε: «Όχι, δεν τα πήγα καθόλου καλά στην ανταλλαγή». Εν τέλει, δεν έφαγε πίτσα, αλλά το παπούτσι το έδωσε...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ