14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τις ηγετικές ικανότητές του θέλει να δείξει στον ΠΑΟΚ ο Λοβ

Ο Ζερμέιν Λοβ επιστρέφει στη χώρα μας για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο και, όπως εξήγησε, δύο ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να επιλέξει τους «ασπρόμαυρους».

Ο 31χρονος γκαρντ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλονικιών, αναφέρθηκε στη συνομιλία του με τον κόουτς Κώστα Μέξα, αλλά και στη νέα συνύπαρξή του με το Μάλκολμ Γκρίφιν. Όπως τόνισε αρχικά: «Αποδέχθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ για δύο λόγους. Αρχικά, είχα μια πολύ καλή και ειλικρινή συζήτηση με τον Κώστα Μέξα. Θα είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε στην ίδια σελίδα σε ολόκληρη τη συνεργασία μας. Επίσης, ξέρω το ελληνικό πρωτάθλημα και με ξέρει κι αυτό, οπότε ήθελα να νιώθω άνετα κατά τη διάρκεια όσων ζούμε με τον κορονοϊό. Είπε ακόμα…

-Στη συνομιλία σου με τον Κώστα Μέξα αναφερθήκατε στο ρόλο που θα έχεις;
«Είχαμε κάποιες σύντομες συνομιλίες και φυσικά θα έχουμε κι άλλες όσο περνάει ο καιρός. Είμαι ηγέτης από τη φύση και πιστεύω ότι θα είμαι ο εαυτός μου και φέτος μέσα στο γήπεδο».

-Ο ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη σου ομάδα στην Ελλάδα. Νιώθεις άνετα εδώ;
«Έχω παίξει αρκετά χρόνια και στη Λιθουανία, όπου ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα, αλλά ναι, η Ελλάδα είναι ένα μέρος που πραγματικά μου αρέσει. Τη θεωρώ δεύτερο σπίτι μου».

-Θυμάσαι κάτι από τις φορές που αντιμετώπισες τον ΠΑΟΚ;
«Φυσικά και θυμάμαι τα παιχνίδια που έχω παίξει στην έδρα του ΠΑΟΚ. Θυμάμαι τους φιλάθλους που είναι παθιασμένοι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποστηρίξουν την ομάδα τους! Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και μπορούσες να το καταλάβεις αυτό όταν έμπαινες στο γήπεδο. Θυμάμαι ότι ακόμα και τα διχτάκια μου θύμιζαν άλλη εποχή!».

-Στον ΠΑΟΚ θα είσαι συμπαίκτης με το Μάλκολμ Γκρίφιν, με τον οποίο ήσασταν πέρυσι μαζί στον Κολοσσό Ρόδου. Έχετε μιλήσει;
«Ναι, έχω μιλήσει με το Μάλκολμ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε συμπαίκτες για μία ολόκληρη σεζόν κι όχι μόνο για μερικά παιχνίδια, όπως πέρυσι».

-Πώς ήταν η ζωή στην περίοδο της καραντίνας και η εμπειρία σου στο Ισραήλ, πριν από μερικές εβδομάδες;
«Γενικά, είμαι τύπος που του αρέσει να μένει σπίτι. Απλά στην περίοδο της καραντίνας δεν είχα άλλη επιλογή. Όταν έπαιξα στο Ισραήλ, τον προηγούμενο μήνα, δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά, πέρα από τα παιχνίδια, το γήπεδο για την προπόνηση και τα σούπερ μάρκετ. Έμοιαζε λίγο με φυλακή, αλλά δεν με ενόχλησε τόσο πολύ, γιατί μου αρέσει να μένω σπίτι».

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;
«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει έναν παίκτη που μπορεί να είναι επιθετικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Παίζω με έντονο πάθος, αλλά και με ηρεμία τις στιγμές που χρειάζεται».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ