21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τινάξαμε την μπάνκα» και συνεχίζουμε

Εντυπωσιακό ταμείο χθες (22/11) καθώς προβλέψαμε ολόσωστα και με μεγάλη άνεση τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και το «διπλό» της Μπάγερν Μονάχου μέσα στην έδρα της Γκραν Κανάρια, σ' έναν αγώνα που για ανεξήγητο λόγο όλοι θεωρούσαν φαβορί τους γηπεδούχους. Μία ομάδα χαμηλότερου επιπέδου από αυτό της Ευρωλίγκας.

Σήμερα (23/11) δεν θα ρισκάρουμε με τον δύσκολο αγώνα του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Μπασκόνια, για τον οποίο δεν χωράνε προβλέψεις. Ωστόσο θα πάμε ξανά στα... σίγουρα. Η Μπουντούτσνοστ θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ποντγκόριτσα. Είναι περιττό να αναλυθεί το ποιοτικό χάος που χωρίζει τους δύο αντιπάλους. Το «διπλό» θα έρθει στο ρελαντί για τους Ρώσους κι από αυτούς εξαρτάται η διαφορά. Θεωρητικά δεν θα ρισκάρουν να αφήσουν περιθώρια σε μία αδύναμη ομάδα να πιστέψει ότι μπορεί να τους κάνει ζημιά. Θα ποντάρουμε στο «διπλό» με διαφορά 14 ή περισσότερων πόντων.

Η δεύτερή μας επιλογή αφορά την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τη Χίμκι. Οι γηπεδούχοι αγνοούν ακόμα τη νίκη μπροστά στο κοινό τους. Το παιχνίδι είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες και θεωρούμε πως έφτασε η ώρα για τους πρωταθλητές Λιθουανίας, να «σπάσουν το ρόδι» μπροστά στον κόσμο τους. Θα στηρίξουμε τον άσο, χωρίς κάποιο χάντικαπ.

Οι επιλογές μας

Μονό

Μπουντούτσνοστ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (-13,5)     2    1,97

Μονό

Ζαλγκίρις - Χίμκι    1     1,50



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ