22.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο Ολύμπος Κορδελιού (pics)

Ομάδα όχι για την Α' ΕΚΑΣΘ αλλά για Εθνική κατηγορία δημιουργεί ο Α.Σ Όλυμπος Ελευθερίου- Κορδελιού, ο οποίος τινάζει την μπάνκα στον αέρα, και σίγουρα αποτελεί μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Συγκεκριμένα, προπονητής της ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Παπαβασιλείου, ενώ δίπλα στους Σταύρο Μυλωνίδη και Παναγιώτη Δανάκη που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, προστέθηκαν ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ, και εν ενεργεία παίκτης της Β' Εθνικής, Μπάμπης Σικαλίδη, αλλά και ο 44χρονος αρχισκόρερ, Κώστας Μπεχλιβάνης.

Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά τις μεταγραφές της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά :

«-Παίκτης του Ολύμπου Κορδελιού για την σεζόν 2020-2021 θα είναι ο Κώστας Μπεχλιβάνης .
Ο Μπεχλιβάνης είναι 44 χρονών με ύψος 1,82 αγωνίζεται στην θέση του playmaker και κατά το παρελθόν στην πλούσια μπασκετική καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Τούμπας , Μακεδονικό , ΜΕΝΤ , Πανόραμα , Ρέθυμνο , Λαγκάδα , Πιερικό , Ηρακλή , Πευκοχωρι , Αια Ευόσμου , Νεάπολη και πέρσι στο Ασβεστοχώρι .
Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Ολύμπου και του ευχόμαστε να έχει μια υγιή και πετυχημένη χρονιά με την ομάδα μας .
Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος αθλητής , μας είπε για το πως βλέπει την συνεργασία του με την ομάδα καθώς και πως βλέπει το πρωτάθλημα της Α Εκασθ τα τελευταία χρόνια :
«Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από τη διοίκηση και τον προπονητή,φέρνοντας παίκτες από υψηλές κατηγορίες κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο όπως και σε επίπεδο προπόνησης και δείχνει οτι οι στόχοι της ομάδας συμπίπτουν με τους δικούς μου στόχους.
Επίσης θα βρεθώ δίπλα σε παίκτες που εκτιμώ και έχω παίξει μαζί τους είτε ως συμπαίκτης είτε ως αντίπαλος . Όλα τα παραπάνω έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου να πω το ναι στην ομάδα του Ολύμπου »
«Το πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ τα τελευταία χρόνια είναι άκρως ανταγωνιστικό και πολύ ανεβασμένο ποιοτικά λόγω της προσθήκης παικτών από υψηλότερες κατηγορίες.
Σ'αυτό κατά τη γνώμη μου συντελεί η υποβάθμηση των εθνικών κατηγοριών με αποτέλεσμα την έλλειψη κηνήτρων για τους παίκτες»

-Παίκτης του Ολύμπου Κορδελιού για την σαιζόν 2020-2021 θα είναι ο Μπάμπης Σικαλίδης .
Ο Σικαλίδης είναι 28 χρονών με ύψος 2.04 και τα πρώτα μπασκετικά του βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ . Έχει αγωνιστεί επίσης σε ΗΡΑΚΛΗ ,ΧΑΝΘ , Ερμη Λαγκαδάς , Αια Εύοσμου , ΜΕΝΤ , Πευκοχωρι , Χαλκηδόνα και πέρσι φορούσε την φανέλα των μαχητών Πειραματικού Πεύκων όπου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής
Καλωσορίζουμε τον Μπάμπη στην οικογένεια του Ολύμπου και του ευχόμαστε να έχει μια υγιή και πετυχημένη χρονιά με την ομάδα μας .
Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος δυναμικός σεντερ μας είπε για το πως βλέπει την συνεργασία του με την ομάδα καθώς και αν έπαιξε ρόλο που στην ομάδα θα βρει πολλούς γνωστούς και φίλους :
Απο τις πρώτες μου επαφές με την ομάδα κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα νοικοκυρεμενο σωματείο. Αυτό ήρθε κι έδεσε όταν ο πρόεδρος μου παρουσίασε τους υψηλούς στόχους. Οπότε νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδος.
Φυσικά και έπαιξε σημαντικό ρόλο. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας, η συνεργασία μας είναι πολύ καλή, έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο. Να φτάσουμε τον Όλυμπο σε υψηλότερες κατηγορίες.

-Το Δ.Σ. του Ολύμπου Κορδελιού ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή Ταραμά Δημήτρη .
Ο Δημήτρης την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με την ομάδα του Εθνικού Λαγυνών ενώ έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες του Ηρακλή και της Γέφυρας .
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτο υγεία

-Το Δ.Σ. του Ολύμπου Κορδελιού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον νεαρό αθλητή (20 χρόνων) Κοκονέση Αλέξανδρο .
Ο Αλέξανδρος προέρχεται απ τις ακαδημίες της ομάδας μας και τα τελευταία χρονια αγωνίζεται στο ανδρικό με πολύ μεγάλη επιτυχία .
Την φετινή χρονια ο αθλητής είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες εθνικών κατηγοριών αλλά προτίμησε να ανανεώσει στον Όλυμπο καθώς διοίκηση και προπονητής τον έπεισαν να ακολουθήσει το πλάνο της ομάδας και να είναι απ τους βασικούς συντελεστές της νέας χρονιάς .
Του ευχόμαστε μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και επίτευξη των στόχων του ..

-Το Δ.Σ. του Ολύμπου Κορδελιού ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Μπατάκα Χάρη για την νέα αγωνιστική χρονιά .
Ο Μπατάκας την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Ιωνικό Διαβατών όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Γ εθνική και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας . Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης με την Χαλκηδόνα καθώς και με την ΑΚΕΤΣ .
Στις πρώτες του δηλώσεις ο αθλητής , μας είπε για την μεταγραφή του :
Είμαι πολύ χαρούμενος που ηρθα σε μια ομάδα - παρέα , με τους περισσότερους γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια , ελπίζω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της και να ευχηθώ σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς

-Το Δ.Σ. του Ολύμπου Κορδελιού ανανεώνει την συνεργασία της για την νέα αγωνιστική χρονιά με τους αθλητές Ταουκίδη Μάκη καθώς και με τον Μακαλέκα Νίκο .
Οι δυο αθλητές τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση και τον νέο προπονητή και έτσι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον σύλλογο μας .
Τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά .

-Το Δ.Σ. του Ολύμπου Κορδελιού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά με τον αθλητή μας Δανάκη Παναγιώτη .
Ο Παναγιώτης είναι ένας από τους πιο έμπειρους playmaker της κατηγορίας και η βοήθεια του θα είναι πολύ σημαντική στην ομάδα για την επίτευξη των στόχων .
Του ευχόμαστε καλή χρονια γεμάτο υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς

-Το Δ.Σ. του Ολύμπου Κορδελιού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασιας της για δεύτερη χρονιά με τον αθλητή Μυλωνίδη Σταύρο .
Ο χαρισματικός σκόρερ τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και έτσι ο coach Παπαβασιλείου είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την ανανέωση του αθλητή .
Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και επίτευξη των στόχων τόσο σε ομαδικό οσο και σε ατομικό επίπεδο .

-Το Δ.Σ. του Ολύμπου Κορδελιού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον προπονητη Παπαβασιλείου Δημήτρη .
Ο coach Παπαβασιλείου θα αναλάβει την ανδρική ομάδα για την φετινή αγωνιστική χρονιά . Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του .
Ο coach Παπαβασιλείου μας απάντησε πως βλέπει την συνεργασία του με την ομάδα μας καθώς επίσης για την εικόνα της Α’ ΕΚΑΣΘ τα τελευταία χρονια και τι να περιμένουμε την φετινή χρονιά από τον Όλυμπο Κορδελιου .
«Η συνεργασία με τον Όλυμπο για μένα είναι μια πρόκληση για τη νέα χρονιά και αν πάρουμε ως γνώμονα τις κινήσεις του συλλόγου σε επίπεδο παικτών, η ομάδα πρέπει με σωστή δουλειά και υπομονή να πρωταγωνιστήσει . Οι άνθρωποι του συλλόγου που με πλησίασαν, από την αρχή μου δείξαν ένα επαγγελματικό πρόσωπο που σπανίζει για την κατηγορία και όταν μου παρουσίασαν το πλάνο τους και το πώς βλέπουν την ομάδα σε κάποια χρόνια, με έπεισαν να αναλάβω.
Η εικόνα της κατηγορίας κάθε χρόνο έχει ιδιομορφίες δηλαδή ομάδες πυροτεχνήματα από τη μία αλλά και από την άλλη ομάδες που προσπαθούν μέσα από τη συνεχή δουλειά να εδραιώσουν το όνομα τους και τη αξία τους. Σίγουρα κάθε χρόνο η κατηγορία έχει και κάτι καινούργιο να επιδείξει.
Όπως ανέφερα σίγουρα οι κινήσεις της ομάδας ωθούν την ίδια την ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Θέλει μεγάλη προσοχή και υπομονή ωστόσο. Θέλουμε η ομάδα να είναι ψηλά στη βαθμολογία και βήμα βήμα θα τεθούν οι στόχοι . Σίγουρα θέλουμε μια ελκυστική ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
Το βιογραφικό του coach Παπαβασιλείου
Στο χώρο της προπονητικής βρίσκεται από το 2006 και έχει περάσει από όλα τα πόστα.
Εχει διατελέσει προπονητής ακαδημιών σε Μ. Αλέξανδρο και Ανατόλια, οπως επισης έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε Εθνικές κατηγορίες σε Ανατόλια,ΧΑΝΘ, ΜΑκεδονικό, Αργοναύτη GBA και Μαχητές Πειραματικού Πευκών ενώ έχει προπονήσει και ανδρικές ομάδες ως Α’ προπονητής σε Βεργίνα, Μ. Αλέξανδρο Μακεδονικό και ΧΑΝΘ. Καθώς και διακρίσεις, σε F4 με εφήβους ΧΑΝΘ (3η θέση) , Μ. Αλέξανδρο και Ανατόλια»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ