16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τιμωρήθηκε η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου

Ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, εκτός από την αφαίρεση ενός βαθμού, για τα όσα τραγελαφικά έγιναν στο «Γ. Γεννηματάς».

Οι Θεσσαλές αποχώρησαν από την εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Πρωτέα Βούλας, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ τιμωρία αφαίρεσης ενός βαθμού, αλλά και τέσσερις αγωνιστικές ποινή αποκλεισμού της έδρας τους, ενώ με δύο μήνες στέρησης δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του τιμωρήθηκε ο προπονητής τους, Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο ΕΟΚ αποφάσισε για τον Ολυμπιακό Βόλου την επιβολή ποινής αφαίρεσης ενός βαθμού (η οποία έχει ήδη επιβληθεί από το συναρμόδιο, κατά τις διατάξεις του άρθρου 60 παρ 1 και 2 γ’ του Κανονισμού της ΕΟΚ, όργανο της Επιτροπής Πρωταθλήματος), καθώς και της διεξαγωγής τεσσάρων αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών. Στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Μ. Καπουρνιώτη επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της προσωρινής, για χρονικό διάστημα δύο μηνών, στέρησης δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ