19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα η Χίμκι

Η προβληματική κατάσταση στην Χίμκι με τις πληρωμές των παικτών συνεχίζει να υφίσταται, γεγονός που αναγκάζει την Ευρωλίγκα να πάρει μέτρα, τιμωρώντας τους Ρώσους με απαγόρευση μεταγραφών.

Η Ρωσική ομάδα, σύμφωνα με Ρωσικά δημοσιεύματα, βρίσκεται να χρωστάει τουλάχιστον τρεις μήνες στους παίκτες της, και για αυτόν τον λόγο βρισκόταν εδώ και ένα διάστημα κάτω από την στενή επιτήρηση της Οικονομικής Επιτροπής της Ευρωλίγκας.

Πλέον, και αφού δεν έχουν επιλυθεί οι οικονομικές εκκρεμότητες του συλλόγου προς τους παίκτες, η διοργανώτρια αρχή προέβη στην επίσημη τιμωρία της Χίμκι με απαγόρευση μεταγραφών και η οποία θα αρθεί μόνο αν και εφόσον καλυφθούν όλες οι οφειλές που έχουν προκύψει την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Η τιμωρία αυτή της Ευρωλίγκας προφανώς και δεν έχει κάποια ουσιαστική ισχύ για τη φετινή σεζόν, με τη διορία μεταγραφών να έχει λήξει από τις 24 Φεβρουαρίου, όμως σε κάθε περίπτωση λειτουργεί ως η ύστατη προειδοποίηση προς τους Ρώσους, ώστε να μην υπάρξει επέκτασή της και στην επόμενη σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ