28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τιμήθηκε… όπως του άξιζε (pics)

Μία πολύ όμορφη γιορτή διοργανώθηκε στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, με τον Νίκο Γκάλη να τιμάται με το φιλικό «Nick Galis hall of famous game» και άπαντες τους «αστέρες» του ελληνικού μπάσκετ να είναι παρόντες.

Ήταν εκεί για αυτόν. «Μεγαλύτερη ανταμοιβή δε θα μπορούσε να υπάρξει», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκάλης για το φιλικό που διοργανώθηκε προς τιμήν του στο Κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης συμφώνησαν πως ο «γκάνγκστερ» ήταν ο λόγος που ξεκίνησαν το μπάσκετ, ενώ ο Γιάννης Ιωαννίδης παραδέχθηκε πως απλά ήταν... ο καλύτερος.

Στην εκδήλωση «Nick Galis hall of famous game» βρέθηκαν και πολλές ακόμη προσωπικότητες της εποχής, όπως επί παραδείγματι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που θέλησε να αποθεώσει επίσης τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Άρη, δημιουργώντας μαζί τον «Αυτοκράτορα» της δεκαετίας του 1980. «Ο κόσμος γύριζε σπίτι και συζητούσε τις κινήσεις του», είπε χαρακτηριστικά σε μία δήλωσε που δείχνει τι σημαίνει ο Γκάλης για το ελληνικό μπάσκετ, για όσα προσέφερε όσο βρισκόταν στα παρκέ.

Μπορείτε ακολούθως να δείτε μερικές στιγμές από την εκδήλωση προς τιμήν του:

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ