17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τιμές για Καλλινικίδη στην Χίο (pics)

Ο ΣΒΕΚ Χίου ξεκίνησε την προετοιμασία του για το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Maxibasketball της Θεσσαλονίκης, με τον Αβραάμ Καλλινικίδη να είναι σημαίνον πρόσωπο, τιμώμενος από το σύλλογο για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, σε ένα όμορφο φιλικό με τη μικτή Χίου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Maxibasketball που θα φιλοξενηθεί τριήμερο 25-27 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη και θα δώσει το παρόν για άλλη μια χρονιά, ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Χίου έδωσε την Κυριακή 20 Μαϊου φιλικό αγώνα με μια Μικτή Χίου Ανδρών και τίμησε τον Αβραάμ Καλλινικίδη. Ο 40χρονος «άσος», βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, όντας φέτος πρωταθλητής στην Α' ΕΣΚΑ με το Αιγάλεω.

Επίσης, ο φιλικός αγώνας μπάσκετ ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με προαιρετικό εισιτήριο. Για το λόγο αυτό, τα μέλη της Εταιρείας Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων και οι ωφελούμενοι ευχαρίστησαν θερμά όλους τους συντελεστές και ιδιαιτέρως τον κ. Αντώνη Καλλιμανά για τη διοργάνωση.

ΣΒΕΚ Χίου-Μικτή Χίου

ΣΒΕΚ Χίου (Μπόλιας) Χατζηαργυρός, Μπόης, Φραγκάκης, Νεαμονίτης, Καλλιμανάς, Παροικάκης, Καλλινικίδης, Μουτάφης, Ρεζνίκος, Νομικός.

Μικτή Χίου (Βούλικας-Σαμιώτη) Καϊτης, Πνευματικούδης, Αλεξάκης, Βασιλικός, Μαρκομιχάλης, Γιοβανάκης, Χατζηλάμπρου Μαρ, Μαντάλας, Σερέπας, Ζουμής, Χαλκίτης.

Πηγή: Sportschios.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ