21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τιμάται και προσφέρει ο Γκάλης

Φιλανθρωπική εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη θα γίνει το Δεκέμβριο στο Μαρούσι, ύστερα από πρωτοβουλία του Δημήτρη Παπανικολάου.

Ο 60χρονος παλαίμαχος γκαρντ θα δώσει το παρών στο κλειστό του Αγίου Θωμά για το «Nick Galis hall of famous game», το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/12, και μεταξύ άλλων θα τιμηθεί για την πρόσφατη είσοδό του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, ενώ τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ανακοίνωση: «Ο Νίκος Γκάλης τιμάται σε μια ξεχωριστή εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, στο Μαρούσι. Επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και επώνυμοι από όλους τους χώρους ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εκδήλωση που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, προκειμένου να τιμήσουν τον μεγάλο Έλληνα μπασκετμπολίστα Νίκο Γκάλη.

Η εκδήλωση «Nick Galis hall of famous game», η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Νίκου Γκάλη το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, οργανώνεται από την Airpapaction του Δημήτρη Παπανικολάου και θα έχει την υποστήριξη της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Δήμου Αμαρουσίου. Σε λίγες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα τα ονόματα όλων όσων θα συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες του event».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ