25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τιλί: «Τους ξέρω καλά» (vid)

Γνώστης της Μπασκόνια δηλώνει ο Κιμ Τιλί, παρά τις προσθαφαιρέσεις που έκανε στο ρόστερ της το καλοκαίρι. Καλά προετοιμασμένος θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός, όπως πρόσθεσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν στα Δύο Αοράκια τους Βάσκους (12/10, 21.00), στην πρεμιέρα τους στη φετινή Ευρωλίγκα, με τον 29χρονο φόργουορντ/σέντερ που έπαιξε στη Βιτόρια από το 2014 μέχρι πέρυσι να παραδέχεται στο περιθώριο της Media Day που έλαβε χώρα την Τετάρτη (11/11) στο κλειστό του Ηρακλείου: «Τους ξέρω καλά αλλά, έχουν αλλάξει πολλούς παίκτες και προπονητή. Ο κορμός της ομάδας είναι διαφορετικός και θα είναι λίγο απρόβλεπτοι. Είδαμε, όμως, το βίντεο και θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Το στιλ της Μπασκόνια είναι να παίζει γρήγορα και με απρόβλεπτα σουτ. Το transition και η ομαδική άμυνα θα είναι «κλειδί» για να σταματήσουμε αυτή την ομάδα».

Αναφέρθηκε και στη διπλή απουσία, των Βασίλη Σπανούλη και Μπράιαν Ρόμπερτς, που είναι τραυματίες. «Είναι δύο παίκτες-«κλειδιά» και μας λείπουν. Όμως, έχουμε καλό πάγκο, όπως είδαμε και με τον Παναθηναϊκό, όπου παρά τις απουσίες έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Όλοι μπορούν να προσφέρουν και όταν δεν παίζουν δύο καλοί παίκτες όλοι μπορούν να βοηθήσουν», κατέληξε ο Γάλλος.

https://www.youtube.com/watch?v=k67gS5uqPpU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ