26 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Τιλί: «Πήρα την σωστή απόφαση, στην καρδιά μου η Μπασκόνια»

Ο Κιμ Τιλί, που συνεχίζει τις διακοπές του στην Χαβάη, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βιτόρια για την απόφαση να παίξει στον Ολυμπιακό αλλά και την καριέρα του στην Μπασκόνια.

Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ τόνισε πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση των "ερυθρόλευκων" ενώ επισήμανε πως θα έχει για πάντα στην καρδιά του την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για την μετακίνηση στον Ολυμπιακό: «Πέρασα πανέμορφα χρόνια στη Βιτόρια και παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό μου έληξε θα ήθελα να συνέχιζα στην ομάδα λίγο καιρό ακόμη. Πίστευα πως υπήρχαν πιθανότητες όμως δεν έγινε κάποια κίνηση από την ομάδα και μόλις ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού την δέχτηκα. Πήρα τη σωστή απόφαση. Δε μπορούσα να αρνηθώ μία πρόταση από τον Ολυμπιακό, πρόκειται για μία μυθική ομάδα και αποτελεί κίνητρο για μένα. Ακόμη και στο twitter μου γίνεται χαμός από μηνύματα των φίλων του Ολυμπιακού».

Για όσα έζησε στην Βιτόρια: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές και οι οπαδοί μας πάντα μας υποστήριζαν. Πάντα προσπαθούσαμε για το καλύτερο δυνατό. Η καριέρα μου τελείωσε με την Μπασκόνια, αλλά θα έχω τη συγκεκριμένη ομάδα για πάντα στην καρδιά μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ