19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τιλί: “Έτοιμος σε μία με δύο εβδομάδες”

Ο Ολυμπιακός δεν έχει προλάβει καλά καλά να δει στο παρκέ μια από τις μεταγραφές - κλειδιά που έκανε το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Κιμ Τιλί, ο οποίος τραυματίστηκε στην προθέρμανση στον αγώνα με την Μπασκόνια και από τότε είναι εκτός.

Ο Τιλί μίλησε σε ένα γαλλικό σάιτ για την πιθανότητα να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 17 Φεβρουαρίου, με τους "ερυθρόλευκους" να αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ για τον τίτλο και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο που είχε τραυματιστεί, στα Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο Κρήτης: "Είμαι μπροστά στην αποθεραπεία μου σε σχέση με το χρόνο που είχαμε αρχικά πει. Έχω ήδη αρχίσει να προπονούμαι στο πέντε εναντίον πέντε αυτή την εβδομάδα. Μου είχαν πει πως μπορεί να απουσιάσω 4-6 μήνες, αλλά βρίσκομαι στους τρεισήμισι μήνες τώρα. Μπαίνω νωρίτερα, γιατί δούλεψα πολύ. Ο στόχος μου είναι να βρεθώ στο 100% το συντομότερο δυνατό. Ίσως σε μία με δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμος για τον τελικό με την ΑΕΚ. Ίσως θα μπορούσα να παίξω, αλλά μοιάζει πολύ... κοντινό".

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ "κύπελλο ή όχι, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο για έναν παίκτη που περίμενε τόσο καιρό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ