22.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τη στήριξη του κόσμου του ζητάει ο ΟΑΧ

Στον ΟΑΧ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη των επίσημων αγώνων τους τη φετινή σεζόν, που αναμένεται να είναι διαφορετική από κάθε άλλη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι διοικούντες τις Κρητικές, με ανακοίνωσή τους, ζήτησαν παράλληλα τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου μέσω των καρτών ενίσχυσης που κυκλοφόρησαν. Εφόσον επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών οι κάρτες θα λειτουργήσουν και ως διαρκείας, με δωρεάν είσοδο για τους κατόχους τους στα εντός έδρας ματς στο κλειστό του Κλαδισού, ενώ έως ότου γίνει αυτό θα παρέχεται μετάδοση των ματς μέσω live streaming.

Η ανακοίνωση: «Η ΟΑΧ ανακοινώνει ότι τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας-οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, εν όψει της έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τις κάρτες συνοδεύει προνόμιο δυνατότητας παρακολούθησης των αγώνων του πρωταθλήματος ζωντανά εντός και εκτός έδρας online με ειδικό code εισόδου στο link και δωρεάν είσοδο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΑΧ (όταν επιτραπεί η είσοδος σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο).

Οι φίλοι του ΟΑΧ καλούνται να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο την γυναικεία ομάδα μπάσκετ, που θα αγωνιστεί και φέτος στο πρωταθλήματα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Κόστος κάρτας 50 ευρώ. Ενισχύετε τη μοναδική ομάδα της πόλη στην Α1 Εθνική κατηγορία με υψηλού στόχους! Για να την παραλάβετε καλέστε: 6979978652 και 6934020444».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ