19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τη Δευτέρα η ΑΕΚ μπαίνει σπίτι της!

Οι τελευταίες εκκρεμότητες διευθετήθηκαν και όλα είναι έτοιμα ώστε η μπασκετική ΑΕΚ να αποκτήσει το γήπεδό της. Η 22α Ιουνίου 2020 έχει μία τρόπον τινά ιστορική διάσταση, καθώς θα είναι η ημέρα κατά την οποία η ΑΕΚ θα μπει στο σπίτι της.

Το πρωί της Δευτέρας στις 10.30 πρόκειται να διοργανωθεί στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων μία ειδική τελετή, στη διάρκεια της οποίας ο Μάκης Αγγελόπουλος θα βάλει την υπογραφή του στο πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής του γηπέδου και θα δει το όραμά του, που αποτέλεσε κινητήριο δύναμη της παρουσίας του στην ΚΑΕ όλα αυτά τα χρόνια, να παίρνει σάρκα και οστά. Στην τελετή θα υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας Πολιτείας-Δήμου Φυλής-ΚΑΕ ΑΕΚ, που περιλαμβάνει όχι μόνο την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου, αλλά και την ανάπλαση της περιοχής γύρω από αυτό.

Για το λόγο αυτό, παρόντες θα είναι τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης όσο και ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς. Παρούσες θα είναι επίσης οι δοικητικές ηγεσίες του ΣΕΦ, όπου υπάγεται οργανικά το κλειστό, και των ομοσπονδιών (Taekwondo, Πάλης, Τζούντο, Καράτε, Παγκρατίου, Ζίου Ζίτσου, Kick Boxing και Γουσού Κουνγκ Φου.), που στεγάζονται σε αυτό.

Αμέσως μετά την υπογραφή του μνημονίου η χρήση του κλειστού περνά στα χέρια της ΚΑΕ ΑΕΚ και από την Τρίτη θα ξεκινήσει ο αγώνας δρόμου ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ