26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Της…έραψε κοστούμι ουραγού

Ιδανικό φινάλε για την Ουνιξ Καζάν που πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από το Μιλάνο επικρατώντας της Αρμάνι με 91-68.

Το συγκρότημα του Ευγένι Πασούτιν ζευγάρωσε έτσι τις νίκες της επί των Ιταλών τους οποίους έστειλε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τους φίλους των γηπεδούχων να αποδοκιμάζουν έντονα για το νέο διασυρμό της ομάδας τους και γενικότερα για την τραγική χρονιά. 

Ουσιαστικά το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς η χειρότερη (και με τη βούλα πλέον) ομάδα της διοργάνωσης άντεξε μόλις για ένα ημίχρονο. Οταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 39-36.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ήρθε η κατάρρευση με την Ούνιξ να θυμίζει ρωσικό εξπρές και να παίρνει διαφορά 16 πόντων έχοντας δεχτεί μόλις 10 πόντους σε αυτή την περίοδο και σημειώνοντας 29 !

Ο Κίθ Λάγκφορντ που χειροκροτήθηκε έντονα από το κοινό ως παλιός παίκτης της Αρμάνι με βολή προς το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που σημειώνει 600 πόντους σε μια μόλις σεζόν.

Από τους Ιταλούς χειροκροτήθηκε και ο Νάντο Τζεντίλε που ήταν στην εξέδρα και είχε ξεκινήσει εφέτος τη χρονιά στο Μιλάνο  (συνεχίζει πλέον στη Χάποελ Ιερουσαλήμ μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό).

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Λατάβιους Γουίλιαμς ήταν σχεδόν μια ομάδα μόνος του πετυχαίνοντας 20 πόντους και παίρνοντας 12 ριμπάουντ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ:  Με 8/19 τρίποντα οι Ρώσοι "εκτέλεσαν" τους γηπεδούχους, ενώ συνολικά τους οδήγησαν και σε 16 λάθη.

 

Μπορείτε να δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ