19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Την «καθάρισε» σε ένα ημίχρονο ο Πάντερ!

Με έναν Κέβιν Πάντερ να καθαρίζει μόνος του την Φορτιτούντο σε ένα ημίχρονο, και χωρίς να αφήσει το πόδι από το γκάζι, η Αρμάνι πήρε μία εύκολη νίκη με 98 - 72 και συνέχισε την εντός συνόρων κυριαρχία της.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα είναι σίγουρα ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες Ιταλικές ομάδες και αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Το σημερινό παιχνίδι με την Φορτιτούντο Μπολόνια δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση εξαίρεση, με την Αρμάνι να μην βρίσκει αντίδραση ούτε δευτερόλεπτο, καθώς η εκκίνηση με 10-0 στο πρώτο δίλεπτο και το +20 στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαν λήξει την σεμνή τελετή πριν καν αυτή καλά καλά αρχίσει.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κέβιν Πάντερ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να έχει μεγάλα κέφια και να πετυχαίνει τους 22 από τους 25 πόντους του στα 14 λεπτά συμμετοχής του στο πρώτο ημίχρονο! Ο Πάντερ όχι απλώς φόρτωσε τα καλάθια της Φορτιτούντο, αλλά δεν μπορούσε να αστοχήσει, έχοντας 2/3 δίποντα, 6/7 τρίποντα και 3/3 βολές σε ένα σχεδόν τέλειο απόγευμα. Η υπόλοιπη ομάδα ακολούθησε τους ρυθμούς του, γράφοντας μάλιστα και ρεκόρ, καθώς τα 21 τρίποντα που πέτυχαν οι Μιλανέζοι στο παιχνίδι αποτελούν την κορυφαία επίδοση στην ιστορία του συλλόγου.

Εκτός του Πάντερ, 16 πόντους (με 4/4 τρίποντα) πέτυχε ο Μάικλ Ρολ και 14 ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ, με όλους τους παίκτες του Μεσίνα να έχουν από 3 πόντους και πάνω, σε ένα πληθωρικό όσο άνετο απόγευμα. Επόμενες αναμετρήσεις για την Ολίμπια έρχονται την Τετάρτη (3/3) με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε στο Μιλάνο και την Παρασκευή (5/3) με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ