26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Την… ευλογία του

Στους πάγκους της Stoiximan.Gr Basket League έρχεται... γαϊτανάκι. Οι θέσεις, εκλεκτές και μη, δεν φτάνουν για όλους τους προπονητές που θα βρεθούν σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης. Κι επειδή πολλές φορές το όποιο βιογραφικό δεν είναι αρκετό, αφού και οι ανταγωνιστές και συνυποψήφιοι έχουν τέτοιο, χρειάζονται και άλλες κινήσεις.

Αλλοι εμφανίζονται πιο ελαστικοί στις οικονομικές τους απαιτήσεις, άλλοι πιο διαλλακτικοί στο μπάτζετ, άλλοι μπορεί να επικαλεστούν και καμιά γνωριμία. Πάντα ήταν χρήσιμες αυτές στην Ελλάδα. Και επειδή στα παλιότερα χρόνια έλεγαν ειδικά στην επαρχία για τον βουλευτή, τον δάσκαλο και φυσικά τον παππά, ορισμένοι δεν τα έχουν βγάλει αυτά από το μυαλό τους.

Κάπως έτσι οι παράγοντες μιας ομάδας έψαχναν να δουν αν τους κάνουν πλάκα όταν στην άλλη μεριά του τηλεφώνου άκουσαν ιερωμένο πολύ ψηλά στην εκκλησιαστική ιεραρχία να... λέει καλά λόγια για προπονητή. Να εγγυάται επί της ουσίας για την πρόσληψή του. Περιορίστηκε στον χαρακτήρα πάντως και δεν επεκτάθηκε στα... πικ εν ρολ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ