29.7 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Την Βασίλισσα δεν θα την υποτιμάς!

Η Ρεάλ έκανε την απόλυτη ανατροπή και απέδρασε από την Πόλη με νικη 84-82 επί της Εφες, αν και οι Τούρκοι στην λήξη του τρίτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά με διαφορά 14 πόντων και σορ 74-60! Εκπληκτική εμφάνιση από τον Γκουστάβο Αγιόν, καθοριστικός στην μεγάλη ανατροπή ο Σέρχιο Γιουλ. Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο ήττες για την Ρεάλ, φρένο μετά από πέντε σερί νίκες για την Εφές.

Μετά το ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο που έληξε με 23-23 η Εφές με ηγέτς του Μόερμαν και Πλάις στην επίθεση και με σκληρή και αποτελεσματική άμυνα, έκλεισε το ημίχρονο με 52-45. Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Αταμάν ήταν ασταμάτητοι από την γραμμή των τριών πόντων, το έκλεισαν με 74-60 δείχνοντας έτοιμοι να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη, αλλά η Ρεάλ ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει. Με τον Αγιόν να κυριαρχεί και τον Γιουλ να δίνει τον ρυθμό, ροκανίστηκε η διαφορά, ο Γιουλ με δύο βολές στα 17'' έκανε το 82-83, ο Μίσιστς έχασε τρίποντο και ο Καμπάτσο με 1/2 στην εκπνοή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΘΗΡΙΟ: Ο Γκουστάβο Αγιόν ήταν το μεγάλο στήριγμα της Ρεάλ στα δύσκολα. Με 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 ασίστ έκανε μια γεμάτη και ουσιαστική εμφάνιση και ήταν ο ηγέτης της μεγάλης νίκης.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Ρεάλ έδωσε ρεσιτάλ ουσίας και αποτελεσματικότητας στην επίθεσή της, όπου μοίρασε 25 ασίστ και είχε το εντυπωσιακό 18/31 και 58,1 % στα δίποντα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ