14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Την έκπληξη με Ο’Κουίν η Παρί!

Την διάθεσή της να αποτελέσει μία υπολογίσιμη δύναμη στο Γαλλικό μπάσκετ δείχνει η ομάδα της Παρί, η οποία φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόκτηση του Κάιλ Ο'Κουίν!

Μπορεί να είναι μία από τις πιο νεαρές σε ηλικία ομάδες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όμως αυτό δεν αποθαρρύνει την Παρί από το να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. H εκπρόσωπος της πρωτεύουσας της Γαλλίας, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της (ιδρύθηκε το 2018 από τον Ντέιβιντ Καν, άλλοτε παράγοντα των Τίμπεργουλβς) στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του γαλλικού μπάσκετ, και ήδη δείχνει διάθεση να σταθεροποιησεί στα υψηλά στρώματά της, κάτι που "μαρτυράει" και το φιλικό τουρνουά που θα διοργανώσει, με τη συμμετοχή των Βιλερμπάν, Μιλάνο και Άλμπα.

Έτσι, μετά τις υπογραφές των Κάιλ Όλμαν και Ράιαν Μπόουτραιτ, οι Παριζιάνοι βρίσκονται πολύ κοντά σε ένα ακόμα μεγάλο μεταγραφικό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Κάιλ Ο'Κουίν! Ο πολύπειρος παίκτης, με παρουσία στο NBA αλλά και τη Φενέρμπαχτσε, βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα μία ανάσα από την υπογραφή του στους Παριζιάνους, καθώς τα έχει βρει όλα με τη γαλλική ομάδα για συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας.

Tην περασμένη σεζόν, ο Ο'Κουίν έγραψε μέσους όρους 5.7 πόντων και 3.3 ριμπάουντ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwigg-ewx97yAhXS_rsIHQzrAOkQwqsBegQIEhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dgq-FfCKAchw&usg=AOvVaw1267NFDilTwmVYXMTCTj6-



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ