19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τηλεπροπονήσεις από τον Προμηθέα σε όλη την Ελλάδα

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προπόνησης σε παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε ο Προμηθέας εν μέσω καραντίνας.

Προπονητές και αθλητές από την Κρήτη, την Ελευσίνα, την Κεφαλλονιά, την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, το Βόλο, την Κατερίνη, τη Βέροια και την Φλώρινα έκαναν «ηλεκτρονική προπόνηση» με τους τεχνικούς της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας.

Στην e-practice συμμετείχαν επίλεκτοι αθλητές από τους Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, Καλαθοσφαίρισης Shooters Basketball Academy,  Φίλιππο Βέροιας, Αθλητική Γυμναστική Ένωση Πιερίας 2011, ΑΓΣΙ, Φαίακα Κέρκυρας, ΑΣ Κεφαλλονιάς, ΟΚΕ BC και Πεδιάδα.

Αναλυτικά:
«Επιπρόσθετα, όμως, γνωρίσαμε και καινούριους φίλους. Οι ιδιότυπες συνθήκες που επικράτησαν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό μας έφεραν σ’ επαφή με ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα, που αγαπούν το μπάσκετ. Προπονητές και αθλητές από Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης σε όλη την ελληνική επικράτεια προστέθηκαν στη συντροφιά μας κι έχουμε την ευκαιρία και την τιμή να γυμναζόμαστε μαζί και να συνομιλούμε. Αθλητές από την Κρήτη, την Ελευσίνα, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, τα Γιάννενα, το Βόλο, την Κατερίνη, τη Βέροια και την Φλώρινα προπονούνται μαζί μας και μοιράζονται την θετική τους ενέργεια και την αγάπη τους για το μπάσκετ. Είμαστε μαζί, συμπαίκτες σ’ ένα ψηφιακό γήπεδο, αναδεικνύοντας αυτά που μας ενώνουν, με την γνώση πως, ιδιαίτερα, στις δύσκολες σημερινές συνθήκες η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια είναι η καλύτερη απάντηση στα προβλήματα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους από τις Ακαδημίες για τη συνεργασία και τους αθλητές για τη συμμετοχή και την ζωντανή κι ενεργητική παρουσία τους.
Είμαστε όλοι πιο αισιόδοξοι και πιο δυνατοί.
Ως την ώρα, που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο παρκέ, τα λέμε και προπονούμαστε διαδικτυακά
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ! Προστατεύουμε την οικογένειά μας, προφυλάσσουμε την κοινωνία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ