27 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Τηλεοπτικό μόνο το Άρης-ΑΕΚ το Σάββατο

Δεν θα καλυφθούν τηλεοπτικά οι τέσσερις από τις πέντε σαββατιάτικες (14/10) αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ.

Κάμερα της ΕΡΤ θα βρίσκεται σε Πάτρα, Νέα Σμύρνη, Ρέθυμνο και Τρίκαλα, ωστόσο δεν θα προβάλει σε απευθείας/παράλληλη σύνδεση τα ματς, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Το μοναδικό παιχνίδι που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/10) θα είναι το Άρης-ΑΕΚ από το «Nick Galis Hall».

Η ανακοίνωση: «Λόγω τεχνικού κωλύματος δεν θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την εκπομπή Basket League Show οι αυριανές (14/10) αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής Προμηθέας-Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Πανιώνιος-Κολοσσός H Hotels, Ρέθυμνο Cretan Kings-Κόροιβος και Τρίκαλα Bc Aries-Λαύριο Megabolt. Θα μεταδοθεί όπως έχει προγραμματιστεί απ’ ευθείας από την ΕΡΤ1 στις 17:00 η συνάντηση Άρης-ΑΕΚ. Σε όλους του αγώνες θα υπάρχει κάμερα της ΕΡΤ και θα προβληθούν στιγμιότυπα των συναντήσεων στα δελτία ειδήσεων και στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ