17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τηλεδιάσκεψη με πρωτοβουλία Παναχαϊκής και χωρίς ΝΕΟΛ στον 1ο όμιλο

Όπως σχεδόν σε όλους τους ομίλους, έτσι και στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, με πρωτοβουλία της Παναχαϊκής.

Σε αυτή συμμετείχαν οι διοικητικοί παράγοντες των 13 από τις 14 ομάδες, με τον ΝΕΟ Ληξουρίου να απουσιάζει, μην έχοντας τον τρόπο να συμμετάσχει σε αυτήν κάποιος από την διοίκηση του. 

Με την βαθμολογία να είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη, και το Ληξούρι να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά και κάποιες ομάδες να έχουν περισσότερα μεταξύ τους παιχνίδια, αποφασίστηκε να προταθεί η άνοδος των τεσσάρων πρώτων ομάδων (Π.Φάληρο, Ηλυσιακός, ΚΑΟ Κορίνθου και ΝΕΟΛ), καθώς αν το Ληξούρι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, και αν πάρει τον πόντο της ήττας στο παιχνίδι με την Αχαγιά 82, θα φτάσει και αυτό στους 32 βαθμούς, και βάση ισοβαθμίας θα περάσει στην 2η θέση, σε μια απίθανη τετραπλή ισοβαθμία στους 32 βαθμούς και ρεκόρ 14-4.

Επίσης αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Το υπόμνημα θα έχει τις υπογραφές όλων των ομάδων που συμμετείχαν και θα σταλεί σήμερα (8/5) στην ΕΟΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ