21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζόρτζεβιτς: “Πρέπει να παίξουμε απλό μπάσκετ”

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς απένειμε τα εύσημα στον Προμηθέα Πάτρας, αλλά κράτησε τα συγχαρητήρια για τη δική του Βίρτους Μπολόνια που πήρε νίκη και διαφορά στη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση, ενώ ξεχώρισε κι έναν παίκτη του:

"Ήταν μια πολύ καλή νίκη, σημαντική, ιδιαίτερα σε αμυντικό επίπεδο μα μεγάλη ενέργεια από όλους. Θα ήταν καλύτερο να μην είχαμε κάνει τόσα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να παίξουμε πιο απλό μπάσκετ, να μην παρακάνουμε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θάλαμε, παρά τα πολλά τρίποντα στα οποία ευστόχησαν οι αντίπαλοί μας και για μένα δεν ήταν έκπληξη που ήρθαν από παίκτες όπως ο Μπαμπ, ειδικά στην αρχή του αγώνα. Αν πρέπει να διαλέξω έναν παίκτη από την ομάδα, αν και είμαι χαρούμενος για τη συνολική προσπάθεια και τη σοβαρότητα, θα έλεγα πως ο Ντελία ήταν αυτός που μας έδωσε μεγάλη βοήθεια σήμερα. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και δεν ζητά ποτέ τίποτα, περιμένοντας την ευκαιρία του να παίξει".

 Ο Μάρκος Ντελία από την πλευρά του ήταν μάλλον φειδωλός στις δηλώσεις του: "Είναι πολύ σημαντική νίκη. Πήραμε τη νίκη, αλλά και τη διαφορά απέναντι σε μια πολύ σκληρή ομάδα που ξέρει να παίζει μπάσκετ. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην αρχή και μετά ήμασταν αρκετά έξυπνοι, ώστε να κρατήσουμε το πλεονέκτημα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ