20 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Τζόρτζεβιτς: «Να το απολαύσουν και λίγο»

Έχετε δει προπονητή να λέει «οι παίκτες μου είναι υπερβολικά συγκεντρωμένοι, πρέπει να χαλαρώσουν»;  Ε, σήμερα στην Πόλη, ειπώθηκε και αυτό. Και η δήλωση ήρθε από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας θεωρεί πως οι παίκτες του δεν απολαμβάνουν αρκετά το παιχνίδι. Άλλωστε ο ίδιος προέρχεται από άλλες εποχές και άλλες καταστάσεις σε μια Εθνική Ομάδα που ήταν παρέα και διασκέδαζε σίγουρα το παιχνίδι: «Περιμένω να ανεβάσουμε ταχύτητα από εδώ και πέρα. Το ελπίζω. Οι παίκτες μου είναι ίσως υπερβολικά συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να χαλαρώσουν λίγο και να απολαύσουν το παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς ότι κι αν λέμε, το δεδομένο είναι πως αποδεικνύεις αυτά που θέλεις στο γήπεδο και όχι στα λόγια».

Η Σερβία έφτασε στους προημιτελικούς και θα αντιμετωπίσει την Ιταλία. Ο ίδιος δηλώνει «περήφανος για την ομάδα μου», ξεκαθάρισε πως «σεβαστήκαμε την Ουγγαρία που έκανε μια εξαιρετική πορεία ως εδώ» και πως «ο περιορισμός του Χάνγκα ήταν το κλειδί», για να κλείσει με παράπονα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα όσα πρόσφεραν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα υποψήφια για μετάλλιο, την Ιταλία έχοντας μια μέρα λιγότερη μπροστά μας να προετοιμαστούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ