18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τζόρτζεβιτς: «Να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Έχει περάσει από το ΟΑΚΑ τόσο ως γηπεδούχος, όσο και ως αντίπαλος. Γνωρίζει ότι η διαχείριση της πίεσης που δημιουργεί η εξέδρα του Παναθηναϊκού μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική, Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε γι’ αυτήν τη σημαντική παράμετρο του αυριανού αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε που είναι μία ευκαιρία για τους «πράσινους», για να αφήσουν πίσω τις ήττες από Μονακό και Άρη.

 


Ο Σέρβος κόουτς της τουρκικής ομάδας έκανε γνωστό ότι η ομάδα του ξεπέρασε τα προβλήματα της αφού: «Κάποιοι παίκτες μας, ανάμεσά τους ο Γκούντουριτς και ο Μπάρτελ, επιστρέφουν από τραυματισμό και θα είναι διαθέσιμοι» και συνέχισε μιλώντας γι’αυτά που θα πρέπει να κάνει η Φενέρμπαχτσε αύριο (7/10, 21:00) στο ΟΑΚΑ: «Θα πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να προσπαθήσουμε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να παίξει τρανζίσιον. Τα επιθετικά ριμπάουντ είναι επίσης ένα από τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού, οπότε θα πρέπει να τα σταματήσουμε».

 


Ο Τζόρτζεβιτς κατέληξε λέγοντας: «Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με εμπειρία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ. Να είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Θα χρειαστεί να παίξουμε έξυπνα και με ένταση για 40 λεπτά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ