17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τζόρτζεβιτς: «Να δίνεις ό,τι έχεις για να γράψεις ιστορία»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο που καθοδηγεί τη Βίρτους Μπολόνια στο Final 4 του Basketball Champions League.

Παράλληλα περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν τα πάντα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλο στον πρώτο ημιτελικό, Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά:

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους προπονητές που είναι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και την ομάδα μου. Θα έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για το τρόπαιο και αυτό είναι σπουδαίο για εμάς. Χρειάζεται χαμόγελο στο πρόσωπο, ηρεμία στην ψυχή και μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Η Μπάμπεργκ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Κέρδισαν πολλά πρωταθλήματα τα τελευταία χρονια στη Γερμανία, έχουν σπουδαίο σύστημα και εξαιρετικούς προπονητές. Ολα αυτά τους φέρνουν έως εδώ. Εχουν πολύ μεγάλη εμπειρία, ξέρουν να παίζουν μπάσκετ, αλλά υπάρχουν χαρτιά που θα εμφανιστούν στο τραπέζι όταν αρχίσει το ματς».

Διασκεδάζω κάθε μέρα την παρουσία μου στην Μπολόνια. Πρέπει να έχεις ειρήνη στην καρδιά σου και να ξέρεις ότι κάθε μέρα δίνεις ό,τι έχεις για να γράψεις ιστορία. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα κι αν θα έχεις ξανά την ευκαιρία να είσαι σε ένα Φάιναλ Φορ. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα».

Ο αρχηγός της ιταλικής ομάδας Πιέτρο Αραντόρι είπε από την πλευρά του:

«Στόχος μας ήταν να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ. Ο νέος κόουτς μάς έδωσε μεγάλη ώθηση για να φτάσουμε έως εδώ. Αντιμετωπίζουμε την πιο έμπειρη ομάδα του τουρνουά και ο στόχος μας είναι να φέρουμε στην Μπολόνια τον ευρωπαϊκό τίτλο που λείπει επί χρόνια από την πόλη. 

Στην έδρα της Ναντέρ χάσαμε με 8 πόντους σε ένα ματς που αντιμετωπίσαμε πολλές δύσκολες συνθήκες. Γυρνώντας στην έδρα μας όμως, με τη βοήθεια των οπαδών μας που δημιούργησαν τέτοια ατμόσφαιρα που σε πολύ λίγες πόλεις μπορείς να βρεις στην Ευρώπη, καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι μία άλλη υπόθεση. Δεν σκεφτόμαστε τι γίνεται στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο στο BCL, ξεχνώντας την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε στο εγχώριο πρωτάθλημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ